Işıklar hemşerileriyle bayramlaştı

Işıklar hemşerileriyle bayramlaştı

6.09.2017 09:48:12

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları bayram süresince ilçede bulunan yöre derneklerini ziyaret ederek, halkla bayramlaştı...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramının sonuncu günü de ilçemizde faaliyet gösteren yöre derneklerini ziyaret ederek hemşerileri ile buluştu.
Başkan Işıklar'a gerçekleştirdiği ziyaretlerde; CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri ve mahalle sorumluları eşlik etti.
Hemşerileriyle bayramlaşarak sohbet eden Başkan Işıklar, yoğun bayramlaşma mesaisini Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kars Kağızman - Çayarası Köyü (Zaraphane) Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali, Muş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Tanıtma Derneği ve Kars Sarıkamış Güllüceliler Derneğini ziyaret ederek sürdürdü.
Hemşerilerinin bayramını kutlayarak sorun ve görüşlerini dinleyen Başkan Işıklar, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Haber Merkezi

YORUM YAP