İmzalar Demirkola Teslim

İmzalar Demirkola Teslim

31.01.2010 11:32:12


Toplanan imzalar Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu tarafından Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'a gereğinin yapılması talebiyle teslim edildi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Yeni Sanayi Sitesi'ne E-5'ten giriş yolunun kapatılmasına esnafların itiraz dilekçesi ile imzalarını gereğinin yapılması için Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'a teslim etti.

Esnafların yolun kapatılmasından duydukları sıkıntıyı Demirkol'a aktaran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, toplanan imzaları yolun açılması için gerekli yerlere iletilmesi için sundu.

Shell ile Sanayi sitesi arasında bulunan refüjlü yolun E-5'ten tek giriş kaldığı bu bölgenin de yeterince güvenli ve yeterli olmadığını belirten esnaflar yıllardır kullandıkları yolun açılmasını talip ediyor. Sanayi Sitesi'ne alternatif giriş güzergahı Ahmet Hamoğlu Caddesi'nden yapılabiliyor.

Haber Merkezi

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Eren, Esnaf Turlarında
Sonraki » İyi Ki Varsınız

YORUM YAP