İBB’den üniversitelilere destek

İBB’den üniversitelilere destek

16.09.2022 10:52:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Genç Üniversiteli Eğitim Desteği projesi kapsamında 75 bin üniversiteliye destek sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Genç Üniversiteli Eğitim Desteği projesini duyurdu. Proje kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 75 bin üniversiteli gence 4.500 TL geri ödemesiz destek sunulacak.

Başvurular gencuniversiteli.ibb.istanbul 26 Eylül 2022 tarihinde başlıyor.

İMAMOĞLU: İSTANBUL, UMUDUN KENTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, paylaşımında gençlere şöyle seslendi: “İstanbul, binlerce yıllık tarihinden süzülüp gelen kültürel mirası, jeopolitik konumu ve zengin biyolojik çeşitliliği ile dünyanın en özel ve en güçlü kentlerinden biri. İstanbul, yeni başlangıçların ve umudun kenti.

“YANINIZDA OLACAĞIMIZA SÖZ VERMİŞTİK”

İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve gelirken bu kenti senin için fırsatlar şehrine dönüştüreceğimize; sen okurken, üretirken, kendi başına bir hayat kurarken hep yanında olacağımıza söz vermiştik. Sözümüzde duruyor, sana yeni fırsatlar yaratabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu hedefe yönelik çalışırken, senin enerji ve heyecanın bana güç veriyor.

Bu şehirde mutlu bir yaşam sürmen ve kentini gururla sahiplenmen için İstanbul'da hayatı kolaylaştırmak bizim en önemli vazifelerimizden biri. Senin için çalışmaya devam edeceğiz. Unutma; İstanbul senin, İstanbul hep yanında!

Seni İstanbul'un geleceğine katkı sunarak kentimizin geleceğini birlikte inşa etmeye davet ediyorum. Birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum.

Yolumuz uzun ama heyecanımız yüksek ve ne mutlu ki sen varsın, gençliğimiz var!”

Renginar SALİ

YORUM YAP