Hedefe doğru adım adım 1-0

Hedefe doğru adım adım 1-0

22.03.2017 09:32:08

Grubunda oynadığı son deplasman maçında Çanakkale Dardanel karşısında iyi bir oyun çıkarana Silivrispor 3 puanı attığı tek golle aldı. 

TFF 3. Lig 2. Grupta Pazartesi günü oynanan maçta Silivrispor, rakibi Çanakkale karşısında 3 puanı aldı. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle bir gün sonraya ertelenen maça taraftarın ilgisi azdı.
Karşılaşmaya Silivrispor hızlı başladı. Müsabakanın 6. dakikasında sol kanattan Eren Pamuk'un yaptığı ortaya iyi yükselen Adem Çalık düzgün bir kafa vuruşuyla top az farkla auta çıktı.
Maçın 16. dakikasında sağ kanattan bindirme yapan Murat Akçay çizgiden çok güzel orta kesti. Dardanel cezasahası içinde Eren topu kafayla İbrahim'in önüne indirdi. İbrahim düzgün bir vuruşla Çanakkale ağlarını havalandırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısında Silivrispor en az iki net pozisyondan yararlanamazken maçın ilk yarısı 1-0 Silivrispor'un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya Çanakkale Dardanel hızlı başlarken Silivrispor orta sahada oyunu tutmaya çalıştı. Kontra ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. İsmail Düzgün, Adem Çalık ve ibrahim Fatih üç net pozisyonu değerlendiremedi. Bu pozisyonlardan sonra karşılaşma Silivrisporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle bir anda lig 2. liğine yükselirken Play-Off'lar için büyük avantaj sağladı.
Engin AKIN

YORUM YAP