Hayırlı teskereler...

Hayırlı teskereler...

29.01.2016 11:40:57

CHP'li Gençler, Balcıoğlu ve Çeşmecioğlu 96/1 tertiplilere hayırlı teskere dileklerinde bulundu.

BALCIOĞLU: ALLAH SAĞ SALİM GİDİP GELMELERİNİ NASİP ETSİN
Askerliğin çok kutsal bir görev olduğuna değinen Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, “Askere gidecek olan gençlerimizi nasıl bugün davullar zurnalar eşliğinde eğlenerek uğurluyorsak, inşallah 12 ay sonra geldikleri zaman aynı şekilde onları böyle davullarla zurnalarla eğlenerek karşılarız. Bu gençlerimizin her biri Mustafa Kemal'in ordusuna gidiyor. Onları büyütüp bu yaşa getiren anne babaları da tebrik ediyorum. Allah sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin. Hayırlı teskereler diliyoru.” dedi.

ESEN: CHP'Lİ GENÇLER OLARAK ASKER KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ise, “Asker geceleri de ülkemizin değerlerindendir. Bu geleneğin Silivri'de devam ediyor olmasını çok önemsiyoruz. Bu örf ve adet devam ettiği sürece ülkemizin her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edeceğini biliyoruz. Bizleri hiçbir gücün bölemeyeceğini biliyoruz. Ve biz CHP'li gençler olarak her zaman asker kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde onlara küçük bir hediye takdim ederek hayırlı teskere dileklerinde bulunmak istedik. Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin. Şimdiden kazasız belasız hayırlı teskereler diliyorum” dedi.
CHP'li gençler Berker Esen başkanlığında en son Çatalca'nın Hallaçlı mahallesinden aldıkları davet üzerine Hallaçlı'dan askere gidecek olan 8 gencin asker gecelerine de katılıp, askerlere hediyelerini takdim edip hayırlı teskere dileklerinde bulundu. CHP'li gençler ve Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu Silivri'nin her mahallesinde gerçekleştirilecek olan asker gecelerine de katılım gösterileceğini söyleyerek, dün olduğu gibi bundan sonrada ilçemizden askere gidecek olan genç kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP