Güzelce’den şampiyonluk kahvaltısı

Güzelce’den şampiyonluk kahvaltısı

17.03.2023 09:25:25

Süper Amatör Küme ekiplerinden Güzelcespor dün sabah B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün de katıldığı bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların tam kadro halinde hazır olduğu kahvaltıyı B.Çekmece Belediyesi CHP Meclis Üyesi Fatih Çınar verdi. B.Çekmece Belediyesi Celaliye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemek sade bir ortamda yapılırken kahvaltının ardından açılış konuşmasını kulüp başkanı Tamer Canbaz yaptı. Canbaz, 2007 yılından sonra ilk kez Süper Amatöre yükseldiklerini belirterek bu başarının temelinde tesislerin yattığını söyledi. Canbaz “Bu başarının sadece futbolculara ait olduğunu düşünmüyorum. 2015 yılında farklı bir yerde siyaset yapmamıza rağmen bize inanan, bize güvenen bir belediye başkanı vardı. Bizim sesimize kulak verdi. 2015'te temelini attı. 2016'dan beri bizler, bu takım statta çalışmaya başladık. Sonra hedefleri büyüttük. Çalışarak da başarı geldi. Şanslı bir kulübüz. Sizlerin de şanslı bireyler olduğunuzu düşünüyorum. Bu tesislerin yapılmasıyla birlikte hepimizin sorumluluğu arttı. Bundan sonra işimiz daha zor. Daha çok çalışacağız. Daha çok mesai harcayacağız. B.Çekmece'yi, Güzelce'yi daha çok iyi yerlerde temsil etmek adına bizi bu kahvaltı ile bir araya toplayan belediye başkanımıza ve belediye meclis üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

B.Çekmece Belediyesi CHP Meclis Üyesi Fatih Çınar da yaptığı konuşmada kendisinin de Güzelcespor'da hem forma giydiğini, hem yöneticilik yaptığını, elde edilen şampiyonluk nedeniyle de büyük bir gurur ve sevinç yaşadığını söyledi. B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de yaptığı konuşmada ellerinden gelen imkanları eğitime ve spor aktarmaya devam edeceklerini söyledi. Dr. Akgün “Elimizden gelen imkanları eğitime ve spor aktarmaya devam edeceğiz. Gücümüzden arttığı müddetçe spor ve eğitim bundan sonra daha farklı katkı alacaktır. Ama memleket belini doğrultamıyor. Bütçemizin büyük bir kısmı Covide gitti. Tam belimizi doğrultuyorduk bir aparkat aldık. Dram üstüne dram yaşıyoruz. Depremden sonra şimdi de sel felaketiyle karşı karşıyayız. Bunların hepsi sizi de etkiliyor bizi de. Şu anda belediyenin yarısı Hatay'da. Deprem ve pandemi nedeniyle bütçemizin önemli bir bölümünü buraya harcamak zorundayız. Covid ve deprem ülkemizi maalesef en az 25 yıl geriye getirecektir. El birliğiyle depremde büyük yıkım gören, zarar gören 11 vilayetimizi, vatandaşlarımızı devlet, belediye hep birlikte yavaş yavaş ayağa kaldırmak zorundayız. Hayatını kaybeden 10 Binlerce vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.” İfadesini kullandı.

B.Çekmece ilçesinin spor kulüpleri ve tesis anlamında zengin bir bölge olduğunu kaydeden Dr. Akgün “Halkın kitleler halinde sporun içinde olması çok önemli. İstanbul'un tamamı masaya yatırıldığında B.Çekmece tesiste ve sporda bir numara. Ekonomik zorlukları ne olursa olsun B.Çekmece Türkiye'de spor zengini bir ilçe. Bu zenginliğimizi altyapı zenginliğiyle takviye edemediğimiz sürece, sporcuya, gençlere daha iyi imkanlar tanımadığımız sürece iyi sonuçlar çıkarmak zordur. Onu da biliyoruz. Güzelcespor olarak da hepinizi gönülden kutluyorum. Hepinizin yüreğine sağlık. Şehrimizin en güzel mahallesi, bölgesi Güzelce sizlerle gurur duydu. Bizler de gurur duyduk. Bugünden sonra daha başarılı olmanız için bize düşeni biz de yapmaya devam edeceğiz. Sizler de çok çalışıp kazanacaksınız. Hepinize güzel, sağlıklı günler diliyorum. Bu kahvaltıyı tertip eden hem Tamer Canbaz'a, hem Fatih arkadaşıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen hocalara, kim ne yardım etmişse her bir dostumuza, arkadaşımıza, eğitime katkı sağlayan değerli arkadaşlara ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP