Gümüşyaka’ya Güçlü Muhtar Adayı

Gümüşyaka’ya Güçlü Muhtar Adayı

14.01.2019 10:28:03

Mazlum Güçlü, yepyeni bir soluk, büyük bir heyecan ve dinamizm iddiasıyla Gümüşyaka halkına hizmete hazır olduğunu belirtirken, Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

1982 Gümüşyaka doğumlu olan Güçlü, ilk ve orta okulu mahallesinde okuduktan sonra öğrenimine Tekirdağ Özel Lisesinde devam etti.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde İşletme Bölümünü tamamladıktan sonra özel bir ilaç firmasında 7 yıl çalıştı. Gümüşyaka'da çeşitli dallarda esnaflık yapmasının ardından emlak sektörüne yöneldi.

GÜÇLÜ: MUHTARLIK YOLUNDA BÜTÜN GÜMÜŞYAKA İLE BİRLİKTE YÜRÜMEK İSTİYORUM.
Güçlü muhtar adaylığı kararını verme gerekçelerini şöyle anlattı: “Halkın sorunları, beklentilerine, hizmet takibi konularına ilgim her daim vardı. Bunu daha etkin bir şekilde sürdürmek adına mahallemize muhtar olmaya karar verdim. Aday oldum ve mahalle sakinlerimizden destek istiyorum. İkili iletişimime güveniyorum, Gümüşyaka'yı tanıyor, sorunlarını, eksikliklerini çok iyi biliyorum. Faydalı olacağıma inanıyorum. Bu yolda bana destek olan, teşvik eden herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlık yolunda bütün Gümüşyaka ile birlikte yürümek istiyorum. Herkes çok kıymetli, şunun bilinciyle hareket ediyorum; bizim değerimizi ortaya koyan şey her türlü farklılığımıza rağmen sağlayabildiğimiz birliğimiz, beraberliğimiz. Hedefim herkesi mahallemizin yararı ortak paydasında birleştirerek bölgemize daha sağlıklı hizmet akışını sağlamak ve ihtiyaçların etkin biçimde giderilmesinin önünü açmak.
Tecrübe, bilgi birikimine saygımız sonsuz bunlardan her zaman faydalanmaya hazırız ancak Gümüşyaka'nın yeni bir nefese, taze bir soluğa, dinamizme ihtiyacı var” dedi. Mazlum Güçlü evli ve iki çocuk babası.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ortodontik
Sonraki » Yılmaz’dan kurum ziyaretlerine devam

YORUM YAP