Geride kalan 3 haftanın bir değerlendirmesini yapan Tonta, "3 haftadır santrforsuz oynuyoruz. Takımdaki diğer arkadaşlar elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ama gol sorunumuz halen devam ediyor. Tabi santrfor arayışımız devam ediyor. Alacağımız kişi de kaliteli olsun istiyoruz. Sıradan biri olsun diye santrfor aramıyoruz. Sokağa boşa atılacak 5 kuruşumuz yok" diye konuştu.
Teknik direktör Mesut Tonta'ya da sahip çıkan Kulüp Başkanı, "Hocamız en iyisini her zaman en iyi taktiği de veriyor. Ama takımın büyük şanssızlığı, futbolcuların büyük şanssızlığı bu da sonuca yansıyor. Hoca ile ilgili sıkıntımız yok. Kendisi de ısrarla santrfor istiyor" dedi.
"ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ"
Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta Yeniköy maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Lider Yeniköy ile oynayacakları karşılaşma için de umutlu konuşan Tonta, şeytanın bacağını kıracaklarını söyledi. Ligin henüz başında olduklarını hatırlatan Tonta "İstikrarlı giden Levent ve Yeniköy gözüküyor şu ana kadar. Ama daha lig yeni başladı. Önümüzde daha 23 maç var. Çok şey değişecek. İnşallah şeytanın bacağını bu hafta kıracağız. İlk galibiyetimizi de Yeniköy maçında almak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Bu hafta takımdan patlama bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Taraftarları Yeniköy maçına beklediğini ifade eden Tonta "Tüm Silivri'deki sporseverleri Yeniköy maçına davet ediyoruz. Takımımıza güvensinler. Sonuna kadar destek çıksınlar. İyi günler Alibeyspor'u bekliyor" diye konuştu.
"KALEYİ GÖRDÜĞÜNÜZ
YERDEN VURUN"
Öte yandan Alibeyspor'un renklerine katmak istediği stoperin pazartesi günü İstanbul'da olacağı bildirildi. Kocaeli'nden gelecek olan oyuncunun ismi sır gibi saklanıyor. Bu arada Yeniköy ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Alibeyspor maç saatini beklemeye başladı. Yeşil kırmızılılar son çalışmada şut çalıştı. Tonta futbolcularına kaleyi gördükleri yerden vurmalarını istedi. Yeniköy maçında takımı hücum ağırlıklı oynatmayı düşünen Tonta'nın lidere karşı kapanıp 1 puan için beklemeyeceği, seyirci desteğini de arkasına alarak hücum yönü yüksek bir takımla saldırmayı planladığı, antrenmanlardaki çalışmaları da bu yönde yaptırdığı belirtildi.
ÖZTÜRK"SANTRAFOR
SIKINTISI YAŞIYORUZ"
Silivri Alibeyspor Genel Kaptanı Özcan Öztürk, ilk üç maçta aldıkları sonuçların gerçek güçlerini yansıtmadığını söyledi. Öztürk gazetemize yaptığı değerlendirmede, "İlk üç maçta aldığımız sonuçlar bizim için kesinlikle ölçü değil. Çok iyi oynadığımız maçlarda bile santrfor sıkıntısı yaşadık. Girdiğimiz saygısız gol fırsatını gole çeviremedik. Santrfor sıkıntısı çekiyoruz. Bundan dolayı da sahada oynadığımız futbolun karşılığını puan olarak alamıyoruz. Takım içinde bir kısmetsizlik var. Ama bu hafta lider Yeniköy ile oynayacağımız maçta futbolcularımızdan patlama bekliyorum" diye konuştu.
Engin AKIN






