Gezici ve yönetimiyle istişare

Gezici ve yönetimiyle istişare

26.10.2016 15:20:39

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem partilerinin ilçe başkanlarıyla istişarelerine Halit Girgin'den sonra Ender Gezici ile devam ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri; SEÇ Koordinatörleri Abdullah Özdemir'in katılımıyla Halit Girgin'in ardından önceki dönem İlçe Başkanlarından Ender Gezici ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.
Yapılan çalışmalar hakkında fikir teatisinde bulunulan toplantıda, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu.
Toplantıya katılan SEÇ Koordinatörü Abdullah Özdemir, SEÇ sayesinde seçim çalışmalarında sandık esaslı değil seçmen esaslı çalışmayla seçimlerde çok daha büyük fayda sağlayabileceğini parti yetkililerine anlattı.

KUTLU: GEÇMİŞİ DEĞERLENDİREREK GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYORUZ
Geçmiş dönem ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerinin son derece yararlı geçtiğini vurgulayan Kutlu, “Geçmişi değerlendirerek geleceğimize ışık tutuyoruz. Bizden önceki arkadaşlarımızın deneyimleri, bugün atacağımız adımlar için güç ve kat etmemiz gereken mesafe konusunda bizlere destek oluyor. Partimize emek veren herkesin başımızın üstünde yeri var, gözümüzde, gönlümüzde kıymeti sonsuz.
Davetlerimize icap edip bizlerle görüşlerini paylaşan, değerlendirme toplantılarımıza bugüne kadar katılan ve bundan sonra katılacak olan tüm partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Merkezi

YORUM YAP