Geleceğimizi Kurtarmak İçin Geldik...

Geleceğimizi Kurtarmak İçin Geldik...

16.07.2009 10:29:52

Geçtiğimiz günlerde Silivrispor Kulübü Başkanı Serdar Teker, As Başkan Mustafa Saral ve İkinci Başkan Mutlu Memiş, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Silivrispor yönetim kurulu İlçe Spor Müdürlüğüne ziyarete elleri boş gitmedi. Spor Müdürü Fikret Özdemir'e üzerinde ismi yazılı Silivrispor 12. adam forması hediye ettiler.  Makamında misafirlerini kabul eden Silivri İlçe Spor Müdürü Fikret Özdemir; "Öncelikle ziyaretiniz ile ilgili teşekkür ederim. Ayrıca hediye ettiğiniz formayı da odamın en güzel yerine asıyorum. Göreve geldiğinizden bu zamana kadar olan tüm çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Şu ana kadar yaptığınız çalışmalar tam bir profesyonellik içinde olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. İlk başlardaki sıkıntılarınızı da atlatmış gördüm sizi. Şimdi önünüzde yepyeni bir lig var. İnanıyorum ki iyi niyetiniz ve kaliteli yönetiminiz ile başarıyı kucaklayacaksınız.

Silivri Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak yardımcı olabileceğimiz konularda sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Amaç gençliğe ve geleceğe hizmet olduğu sürece her daim sizinleyiz. Sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum" dedi. 

"SİLİVRİSPOR OLARAK TAMAMEN YENİ VE TEMİZ SAYFA AÇMAK İSTİYORUZ."

Silivrispor Kulübü Başkanı Serdar Teker ise yaptığı konuşmada; "Gerçekten zor bir dönem geçirdik. Özellikle ilk seçildiğimizden sonraki bir haftada inanılmaz ödemeler yaptık. Şimdi biraz daha rahatız ve çalışmalarımızı sürdürebiliyoruz. Silivrispor olarak tamamen yeni ve temiz sayfa açmak istiyoruz. Amacımız geleceğimiz olan gençliğimize hizmettir. Kısa ve dar çerçeveli düşünmüyoruz. Gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi adına hizmet çerçevemizi genişletme niyetindeyiz. Sadece futbolda değil bir çok kategoride çalışma yapmak için göreve geldik. Bu çalışmaları yaparken de siz ve kurumunuzla da birlikte koordineli bir çalışma içinde olmak düşüncesindeyiz. İnanıyoruz ki sizden de iyi bir destek göreceğiz. Silivrispor'un hak ettiği yere gelmesi adına elimizi taşın altına koyduk. Kurumların ve taraftarlarımızın desteği ile aşamayacağımız güç yoktur" dedi.     Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Gardiyanlık Sınavı

YORUM YAP