Gazitepespor’a kaza kurşunu: 2-1

Gazitepespor’a kaza kurşunu: 2-1

20.10.2017 10:36:41

TFF İstanbul 1. Amatör küme 3. Grupta oynanan maçta Dağyenice kendi sahasında çıktığı maçta güçlü rakibi Gazitepe'yi 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetiyle tanıştı.

Çatalca, İzzettin Stadı'nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne oldu. Ev sahibi ekip rakibine göre daha kontrollü bir oyun ortaya koyarken Gazitepe deplasmanda olmasına rağmen oyunu rakip yarı sahada oynamaya, gol için daha çok adamla rakibinin üzerine gitmeye çalıştı. Ev sahibi ekip ise savunma güvenliğini ön planda tutarak kontratağa uygun bir dizilişle mücadele ederek rakibinin birinci bölgede vereceği açıkları değerlendirmeye çalıştı.
İlk yarı boyunca topu daha çok rakibe bırakarak ani ataklarla rakibinin üzerine giden Dağyenice 45. dakikada Serkan Güzel'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarı Gazitepe adına şanssızlıkla başladı. Konuk takım 61. dakikada Orhan'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. İkinci yarıya iyi başlayan Çatalca temsilcisi 68. dakikada Burak'la bir gol daha bulunca skor 2-0'a geldi. Gazitepe Adem'le 82. dakikada skoru 2-1 yapıp farkı bire indirmesine rağmen arkasını getiremedi. Bu sonuçla Dağyenice sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışında ben de varım derken Gazitepe ilk yenilgisiyle tanışarak 4 puanda kaldı.

YORUM YAP