Esen: İstanbul'a ve İstanbullulara hizmet dönemi başladı

Esen: İstanbul'a ve İstanbullulara hizmet dönemi başladı

8.10.2021 13:42:58

İstanbul Büyükada'daki Şehir Hatları Vapur İskelesi'nde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adalar İlçe Temsilciliği'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tahliye edilmek istenmesi üzerine başlayan sürece CHP İstanbul İl Başkanlığı, İlçe örgütleri ile beraber dahil oldu.

İBB binanın tahliyesi için ellerinde mahkeme kararı olduğunu açıklarken TÜGVA yetkilileri de kira sözleşmesinin İBB tarafından usulsüz olarak tek taraflı bozulduğunu söylüyor. Polis ile İBB zabıta ekipleri ile bazı vatandaşlar arasında arbede yaşandığını, iskelenin çevik kuvvet polisi tarafından kapatıldığını aşamada Vapur İskelesi'nin önünde arka arkaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu basın açıklamaları yaptı.

ESEN: İSTANBUL'A VE İSTANBULLULARA HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI

Kaftancıoğlu'nun basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Berker Esen de katılım gösterirken, konuyla ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ne demiştik? “Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, derneklere, vakıflara hizmet işi bitti. İstanbul'a ve İstanbullulara hizmet dönemi başladı."

Parti yöneticilerimiz ile birlikte TÜGVA'nın, mahkeme kararına rağmen Büyükada İskelesi'ni tahliye etmemesine ilişkin basın açıklamamızı gerçekleştirdik.”

KAFTANCIOĞLU: BURASI HALKIN OLUNCAYA KADAR CHP NÖBET TUTACAK

Mahkemenin tahliye kararına rağmen boşaltılmayan Büyükada iskelesi önünde 38 ilçe başkanıyla birlikte açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, "Büyükada iskelesi hiç kimsenin değil, halkın oluncaya kadar CHP burada nöbet tutacak. Ne zaman ki halkın olacak, ondan sonra biz İstanbul'daki çöktükleri diğer yerleri de ellerinden almayı başaracağız" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP