Esen: Halkın selini kimse durduramayacak!

Esen: Halkın selini kimse durduramayacak!

25.05.2022 12:50:12

CHP'nin Maltepe'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine düzenlediği Milletin Sesi Mitingini Hürhaber Gazetesi için yorumlayan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Mitingle birlikte gördük ki halkın coşkulu akan selini kimse durduramayacak, geliyor gelmekte olan…” dedi.

Cumartesi günü Maltepe Meydanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı ile toplanan yüzbinlerin yarattığı etkiyi Hürhaber için yorumlayan Cumhuriyet Partisi Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Sahada çalışırken vatandaşlarımızdan aldığımız desteğin karşılığını Maltepe miting alanını doldurmalarıyla gördük. Silivri'den 10 otobüsle katıldığımız miting için vatandaşlarımızın yoğun taleplerine ve desteklerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.
ESEN: VATANDAŞLARIMIZ BİR AN ÖNCE SANDIĞIN GELMESİNİ BEKLİYOR
Miting gözlemlerini Hürhaber için değerleyen Esen, görüşlerini şöyle ifade etti: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Maltepe'de düzenlenen mitingle gördük ki; Cumartesi günü vatandaşlarımız “artık yeter” demek için, “geçinemiyoruz” demek için, “saltanata son” demek adına inançla bir an önce sandığın gelmesini bekliyor. Alanı dolduran yüzbinler ve yürekleri alandakilerle birlikte atan milyonlar sandık geldiğinde iktidar yürüyüşümüzün nihayete ereceğini görüyor.
Sahada çalışırken vatandaşlarımızdan aldığımız desteğin karşılığını Maltepe miting alanını doldurmalarıyla gördük. Silivri'den 10 otobüsle katıldığımız miting için vatandaşlarımızın yoğun taleplerine ve desteklerine teşekkür etmek istiyorum.
“REJİMİN YARATTIĞI AÇLIK VE YOKSULLUK ANLATILDI”
Saray ve şürekasının kulak tıkadığı toplumun her kesiminden insanlar mitingde kürsüden kendileri gibi bin bir zorluk çeken yurttaşlara seslendi. 65 yaşında hala bulaşıkçılık yapan Nazife Canoğlu teyzemizin “Artık yaşayamıyoruz, nefes alamıyoruz. Şu anda herkes denizde yüzüyor, benim gibiler karaya vurdu” çığlığı saray rejiminin yarattığı açlık ve yoksulluğu en kısa ve net şekilde anlattı.
“HALKIN SELİNİ KİMSE DURDURAMAYACAK”
Mitingle birlikte gördük ki halkın coşkulu akan selini kimse durduramayacak geliyor gelmekte olan…”
Sevginar SALİ

YORUM YAP