Ertunga Çakıroğlu Sancaktepespor’da

Ertunga Çakıroğlu Sancaktepespor’da

12.08.2021 09:11:49

Geçtiğimiz günlerde Teknik Sorumlu olarak Aşkın Bingöl ile devam etme kararı alarak imza attıran Süper Amatör Lig takımlarından Sancaktepespor, dış transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yeni sezona hedefini yüksek tutan Mavi Beyazlılar son olarak Kartal Bulvarspor formasını giyen profesyonel lig tecrübeli forvet Ertunga Çakıroğlu ile anlaşarak kadrosuna kattı. Teknik Sorumlu Aşkın Bingöl'ün raporları doğrultusunda anlaşılan 29 yaşındaki oyuncu güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığı ile biliniyor. Profesyonel liglerde 110 maçı ve 23 golü bulunan tecrübeli oyuncu Ertunga Çakıroğlu “Sancaktepespor gibi hedefi büyük olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği olan Yasin Gezgin ve Aşkın Bingöl hocalarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonra Sancaktepespor'un başarısı için mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

1992 Doğumlu oyuncu Altyapı eğitimini Beşiktaş A.Ş.'de aldı. Başarılı hücum oyuncusu daha sonra sırası ile Kasımpaşa, Sancaktepe Belediyespor, Silivrispor, Payas Belediyespor, Çatalcaspor, Diyarbekirspor, Batman Petrol, Karacabey Birlikspor, Dersimspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ve Kartal Bulvarspor formalarını giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP