Eren: Üyelerimizi sahipsiz olmaktan kurtaracağız

Eren: Üyelerimizi sahipsiz olmaktan kurtaracağız

25.03.2022 15:55:18

Ekibi ile birlikte Silivri Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olan Aliş Eren, güçlü bir oda yapısı ile üyelerinin hak, hukuk mücadelesinde kuvvetli bir desteğin yanı sıra sağlıklı bir işleyiş hakim kılacaklarının vaadinde bulundu.

27 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda Silivri Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanlığına 2. kez aday olan Aliş Eren ile yönetim kurulu listesinde yer alan Şahin Besledi gazetemizi ziyaret ederek hedeflerini ve görev talep etmekle ilgili görüşlerini paylaştılar.
Eren, aylar öncesinde mevcut Başkan Recep Akıncı ile yaptıkları görüşmede kendisinin göreve devam etmeyeceğini belirttiğini söyleyerek, “Bundan üç ay önce yeniden aday olup olmayacağını sorduğumda devam etmeyeceğini belirtti. Biz de buna göre arkadaşlar ile bir yola çıktık. Bir ay sonra karar değiştirip yeniden göreve talip olacağını belirtti. Bundan sonra karar üyelerimizin” dedi.
“SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMEK İÇİN BİR FIRSAT İSTİYORUZ”
Odanın mali durumundaki sıkıntıların yanlış yönetimden kaynaklandığını, mevcut başkanın yeterince inisiyatif ve etkinlik gösteremediğinden kaynaklandığını belirten Eren ve Şahin Besledi, “1050 üyemiz bilsinler ki biz koltukta oturmak için değil, onlara hizmet etmek adına göreve talip oluyoruz. Söz verdiğimiz avukat, çekici ve yakın indirimi anlaşmalarını hem yapmaya hem de bunlar sayesinde üyelerimizin hayatını kolaylaştıracağımızı göstermek için bir fırsat istiyoruz.
“RECEP AKINCI'NIN ŞOFÖR ESNAFINA SUNACAĞI HİÇBİR KATKISI KALMAMIŞTIR”
Kimseyi kötülemek ya da karalamak gibi bir derdimiz yok ancak durumu ortaya koymak adına bazı şeyleri de konuşmak gerekiyor. Keşke odamız sorunsuz bir işleyişe sahip olsa ve üyelerimizin hiçbir sıkıntısı olmasa da başka şeyler konuşsak. Ama şu anda şoför esnafı kan ağlıyor. Bu süreçte elini masaya güçlü bir şekilde vuracak, etkin ve güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Yorgun, heyecanını yitirmiş, gitmek ve kalmak arasında gel gitler yaşayan bu ekiple Recep Akıncı'nın şoför esnafına sunacağı hiçbir katkı kalmadığını düşündüğümüz için göreve talip olduk.
Yapılanlara teşekkür ediyoruz ama yapılmayanların da gerçekleştirilmesi üyelerimiz açısından acil bir ihtiyaç ve bunu hayata geçirecek motivasyona bizler sahibiz.”
“ODAMIZ CAN ÇEKİŞİYOR”
Eren, Şoför ve Otomobilciler Odası'nın kötü yönetimin etkisinde can çekişir hale geldiğini belirtirken, “Mali durumu dışarıdan herkes bilmeyebilir. Bildiğimiz her şeyi de söylemek istemiyoruz açıkçası. Ancak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz olmasa ve odamız için bir yer tahsis etmese kirasını ödemekten aciz durumdaki Şoför ve Otomobilciler Odası ilçemizde neredeyse kapanma noktasına geldi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Ama kendi ayakları üstünde duramayan odanın üyelerine nasıl faydası olsun!? Biz Oda'nın işleyişi ile birlikte gücünü toplaması ve bunu üyelerinin sorunlarını çözme noktasında aktif şekilde kullanmasını sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. Üyelerimizin desteği ile çok da başarılı olacağımıza inancımız tam.
“BİZ ÜYELERİMİZE GÜVENİYORUZ ONLAR DA BİZE İNANSIN”
Biz üyelerimize güveniyoruz onlar da bize güvensin. Karşılaştıkları sorunları birebir bilen, çözüm için etkinlik ve kurumsal gücün devreye girmesine inanan bir ekip ile üyelerimiz için canı gönülden, mesai saati gözetmeksizin çalışmaya hazırız. Başarmak için inancımız da gücümüz de var, üyelerimizin desteği ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odasında yepyeni bir dönem ve sayfa açmaya varız. Kimsenin mağduriyet yaşamayacağı, hakkını alacağı, her zamankinden daha güçlü ve huzur içinde görevini yapacağı bir dönem için göreve talibiz” dedi.

YORUM YAP