“Kısık seslere, darda kalanlara nefes olacağız”

“Kısık seslere, darda kalanlara nefes olacağız”

25.03.2022 15:58:27

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel çocuklarla kahvaltıda buluşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Biz size dokunmaya devam edeceğiz. Kısık seslere ses, darda kalanlara nefes, ihtiyaç sahiplerine adres olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Silivri Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Uygulama Okulu ile Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezimizde eğitim gören özel çocuklar ve ailelerini 24 Mart 2022 tarihinde Olta Restoran'da kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Birol Çetin, Eğitim İş Şube Başkanı ve okul öğretmeni Hasan Okan, okulun diğer öğretmenleri, veli ve öğrencileri katıldı.

YILMAZ: KISIK SESLERE SES, DARDA KALANLARA NEFES, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ADRES OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Volkan Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Biz her şeyin dertlenince, emek harcayınca çözüleceğine inanıyoruz. Özel çocuklarımıza da özel çaba harcamamız gerektiğini biliyoruz. Bütün çabamız, özel çocuklarımız ve dezavantajlı grupların bir nebze olsun rahatlaması ve nefes alması yönünde olacak. Biz size dokunmaya devam edeceğiz. Kısık seslere ses, darda kalanlara nefes, ihtiyaç sahiplerine adres olmaya devam edeceğiz.”

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, inşaat çalışmaları süren Engelsiz Yaşam Merkezi'nin özelliklerini de anlatarak, özel çocuklara daha iyi şartlarda hizmet vereceklerini paylaştı.

OKAN, OKUL İDARESİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitim İş Silivri Şube Başkanı ve okul öğretmeni Hasan Okan, “Down Sendromlular Haftası etkinlikleri sebebiyle Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz tüm öğrencilerimize kahvaltı etkinliği düzenlenmiş olup öğrencilerimizi çok mutlu etti. Hafta boyunca öğrencilerin hep yanında olan Belediyemiz öğrenciler için değişik etkinlikler düzenledi. Özel öğrencilerimizi bu hafta boyunca daha özel olduklarını hissettiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ederiz.”

Konuşmaların ardından öğrenciler, kendi el emekleriyle yaptıkları çalışmaları, Başkan Volkan Yılmaz'a hediye ettiler.

Müzik Öğretmeni İbrahim Orçin, öğrencisiyle birlikte müzik dinletisi sundu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP