Şoförler Odası Başkanı Aliş Eren ve yönetim kurulu üyesi adayı İsmail Vardar, Hürhaber'i ziyaret ederek genel kurul ile ilgili hazırlık ve oda seçimine yönelik hedeflerini anlattılar.
Mart 2018'de gerçekleştirilecek Silivri Şoförler Odası seçimlerinde yönetme iddiasında bulunan isimler kongre seçimlerine başladı. 4 yıldır mevcut Başkan Recep Akıncı'nın vekilliğini üstlenen Aliş Eren, önümüzdeki süreçte Oda Başkanlığına aday olduğunu belirtirken hiçbir kızgınlık ve küskünlüğün yaşanmasına müsaade etmeden, demokratik bir mücadeleyi ortaya koymaya niyet ettiklerini paylaştı.
DAHA DİNAMİK VE HASSAS BİR YÖNETİM İDDİASI
Hürhaber'i yönetim kurulu üyesi adayı İsmail Vardar ile ziyaret eden Aliş Eren, daha hareketli, üyelerin sorun çözümüne yönelik daha hassas bir yönetim sağlayacaklarına dair inançla yola çıktıklarını paylaştı.
İLÇE DIŞINDA KAYITLI ÜYELER SİLİVRİ ODASINA KAZANDIRILACAK
Odanın 780 üyesi bulunduğunu bu sayının yılbaşı itibariyle 750'e düşme durumunu ifade eden Eren, ilçe dışındaki odalara kayıtlı ama Silivri'de şoförlük yapan 150'ye yakın esnafın kayıtlarını kazanmak için çalışacaklarını söyledi.
“ŞOFÖRLERİN ÇALIŞMA HAYATINDAKİ ZORLUKLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Şoför esnafının gelişmeler ışığında çok büyük haksız rekabetlere maruz kaldığı ve çalışma koşullarındaki güçlüklerde artış meydana geldiğine dikkat çeken Eren, “Üyelerimiz bir dizi haksız uygulama ile karşı karşıya. Bunların ne kadarına çözüm sağlayabiliriz bilmiyorum ama en azından gündeme taşıyacak ve iyileştirilmesi için gerekli kararlılığı ortaya koyacağız” dedi.
ODAYA AVUKAT VE KALICI YER KAZANDIRMAK HEDEFİ
Üyelere yasal konularda avukat desteği sağlamak, odaya kalıcı bir yer kazandırmak gibi hedeflerinin olduğunu aktaran Eren, “Esnaf için elimizden gelen ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
Haber:
Sevginar SALİ






