Erdal İşkar istifasını verdi

Erdal İşkar istifasını verdi

30.09.2017 11:10:12

Silivrispor'da flaş gelişme, takımı geçtiğimiz sezon şampiyon yaparak 2. Lige çıkaran Erdal İşkar son haftalarda alınan kötü sonuçların faturasını kendine kesti ve görevinden istifa ettiğini bir basın açıklaması ile duyurdu.

Hafta sonu Silivri Stadı'nda oynanan ve Pendikspor önünde alınan 0-0'lık beraberlik sonrası Silivrispor'da galibiyet özlemi 5 haftaya çıkarken teknik direktör Erdal İşkar da maç sonrası bir açıklamada bulunarak görevinden istifa ettiğini duyurdu. İşkar, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Evimiz olarak gördüğüm kulübümüzden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu istifa kararını alırken Silivrispor menfaatlerini ön planda tutup, kulübün önünü açmak içindir. Çalıştığım her dönemde Silivri ile kurduğum gönül bağı gereği kulübün başarısı için gecemizi gündüzümüze katıp elimizden gelen her şeyi yaptık. Burada şampiyonluklar yaşadık. Silivri halkı bize kucak açtı. Biz de bu güvene layık olmaya çalıştık. Çalıştığımız süre içinde bize destek veren başta başkanımız Sayın Akgün Duru'ya ve yönetim kuruluna, Özgür Ergün'e, teknik heyetime, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personeline, taraftarlarımıza, basın mensuplarına ve bizim yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek istifasını bildirdi.

Erdal hoca ve ekibi vedalaştı
Hafta sonu oynanan Pendikspor maçının ardından istifasını veren Erdal İşkar, kulübe gelerek başkan, yöneticiler ve oyuncularla vedalaşarak helallik istedi. Sezona bir türlü istediği gibi başlayamayan Silivrispor'da teknik patron Erdal İşkar ekibi ile birlikte 0-0 berabere kalınan Pendikspor maçının ardından istifa etmişti. Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından kötü gidişatın faturasını kendisine kesen teknik patron Erdal İşkar istifasının ardından vedalaşarak helallik aldı. Silivri Stadı içinde bulunan tesislere gelerek burada Başkan Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Ergun ile birlikte takım kaptanı Yunus Yaşar ve diğer oyuncularla vedalaştı.
Engin AKIN

YORUM YAP