Eğitimli sürücüler ve bilinçli yayalar hedefleniyor

Eğitimli sürücüler ve bilinçli yayalar hedefleniyor

29.11.2017 10:01:02

Silivri Motosiklet Kulübü, Bayram Üstündağ anısına başlattığı Eğitimli Sürücüler & Bilinçli Yayalar adlı projeleri kapsamında Liderim Anaokulu'na ziyarette bulunarak minikleri de bilgilendirdi.

Silivri ve bölgesinde eğitimli sürücülerin ve bilinçli yayaların olması adına “Motosikletleri fark ediyorum” sloganıyla çıkılan yolda, Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçemizde faaliyet gösteren tüm Sürücü Kursları ve Silivri Motosiklet Kulübü iş birliğinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve konusunda uzman eğitmenler ve psikologlar eşliğinde seminerler verilecek.
Başta motosiklet olmak üzere tüm araçlarda kaza oranını düşürmek, can kayıplarını en aza indirgemek için eğitimli sürücüler ve bilinçli yayalar kitlesine ulaşmak adına çalışmalara çocuklardan başlandı.
Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri, Liderim Anaokulu miniklerini okullarında ziyaret ederek onları bilgilendirdi, meraklı sorularını cevaplandırdılar. Bilgilendirme sonunda da motosikletlere binen minik öğrenciler, büyük heyecan yaşadılar.

Renginar SALİ

YORUM YAP