Eğitimde İyi Örneklerde 5. büyük başarı

Eğitimde İyi Örneklerde 5. büyük başarı

31.05.2017 09:58:08

Ahmet Ziylan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak'ın hazırladıkları “ F@Tih Projesiyle Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları 4d+” Projesi, Eğitimde İyi Örnek Ödülünü aldı

İlçemiz Ahmet Ziylan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak'ın hazırladıkları “ F@Tih Projesiyle Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları 4d+” Projesi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Eğitimde İyi Örnekler 2017'de Bilim ve Teknoloji alanında Eğitimde İyi Örnek Ödülü kazandı.
Bilim ve Teknoloji Alanında çok az projenin yer aldığı Eğitimde İyi Örnekler 2017 Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. 24 Mayıs 2017'de gerçekleştirilen ödül törenine, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı. Proje standını İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Üsküdar Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü ziyaret etti. Törene Ahmet Ziylan Ortaokulu Müdürü Türkay Polat da katıldı.
Artırılmış Gerçeklik Projesi Büyük Beğeni Topladı
4D+ Teknolojiler ve Artırılmış Gerçeklik uygulamaları büyük beğeni toplarken, Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ile TRT Haber ve Anadolu Ajansı bir röportaj gerçekleştirdi.
İlker Bayrak, Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda “İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Yelkenci'ye projemize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Harun Beye; İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sevgi Hanıma; İl ARGE ekibine ve özellikle Gülşen Özer Hanıma ve Selim Beye çok teşekkür ederiz.” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP