Eğitim tamamlandı, sertifikalar alındı

Eğitim tamamlandı, sertifikalar alındı

12.04.2017 09:12:16

Turgut Reis İlkokulu eğitimcileri, “Farkedersen Farklılık Yaratırsın” projeleri kapsamında İspanya'nın Sevilla şehrinde gördükleri eğitimi tamamlayarak, sertifika sahibi oldu.

Erasmus+Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında hazırlayıp onay aldıkları “Farkedersen Farklılık Yaratırsın” projeleriyle İspanya'nın Sevilla şehrinde bir haftalık eğitime katılan Turgut Reis İlkokulu eğitimcileri, sertifikalarını da alarak yurda döndü. Okul Müdürü Hakan Can, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Karaman, öğretmenlerden Selda Tilev, Gültekin Akem, Mine Şahin ve Arzu Akbaş, Sevilla'daki bir kurumdan farkındalık üzerine öğrencilerdeki duygu ve stres yönetimi, aile bağları konularında eğitim aldı. İlçemiz okulu yönetici ve eğitimcileri, tamamladıkları eğitim sonucunda yurt dışı eğitim faaliyetlerine katılmalarını ve vermelerine imkân veren Europass belge sahibi oldu. Aynı zamanda okul olarak da herhangi bir yurt dışı eğitim faaliyeti verilebilir sertifikası aldılar. Böylece Avrupa'daki öğretmenler gelip ilçemiz ilkokulunda iş başı gözlem yapabilecekler.
Turgut Reis İlkokulu eğitimcileri, bir haftalık eğitim sürecinde, çalışmalarının yanı sıra Sevilla kentini de gezme fırsatı buldu. Eğitimciler, yurda döndü.
Renginar SALİ

YORUM YAP