Edirnespor'dan tek atış 1-0

Edirnespor'dan tek atış 1-0

1.11.2021 11:00:30

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Edirnespor, bu hafta deplasmanda Modafenspor'u Furkan Saki'nin attığı gol ile 1 – 0 yendi.

TFF 3.Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Edirnespor, zorlu deplasmandan önemli bir 3 puan ile Edirne'ye döndü. Türkiye Kupası'nda Sarıyerspor'a 2 -0 yenilerek elenmesi ile beraber lige dönen Edirnespor, bu hafta Alemdağ Stadı'nda ligin güçlü takımlarından Modafenspor'a konuk oldu. Geçen hafta ligde Mardinspor'u yenerek hedefe doğru ilerlemek isteyen Edirne ekibi, sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıktı. Her ne kadar rakibinde eksikler olmasına rağmen Edirnespor'un eksikleri de bulunuyordu.

FURKAN SAKİ ATTI 3 PUAN GELDİ

Maça oldukça hızlı başlayan Edirnespor, maçın 5'inci dakikasında Modafen ceza alanı dışından açılan ortada rakip takımın alanında topla buluşan Furkan Saki, takımını 1 -0 öne geçirdi. Oyun hakimiyetini eline alan Edirnespor, pozisyonlar üretirken, rakibine az pozisyon vermeye çalıştı. İlk yarıda zaman zaman sert atışmalar olsa da orta hakem Emre Kaan Çalışkan ortamı yumuşatmaya çalıştı. İlk yarıda Edirnespor'dan Barış Dillioğlu ve Modafenspor'dan Yunus Emre Kefeli sarı kart gördü. İkinci yarıya 1 -0'lık sonucun verdiği avantajla başlayan Edirnespor, kontrollü oyunu tercih ederken, ürettiği pozisyonları değerlendirmeye çalıştı. Bu arada Modadenspor'un beraberlik çabaları olmasına rağmen Edirnespor'un defansının akıllı ve dikkatli oyunu sayesinde bertaraf edildi. İkinci yarıda net fırsatlar bulan Edirnesporlu oyuncular bir türlü rakibin kalecini geçmekte zorlandılar. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Edirnespor'un 1 -0 galibiyeti ile sona erdi. 

Haber: Mert Soylu

YORUM YAP