Doğrular Grup’tan 5. Geleneksel İftar

Doğrular Grup’tan 5. Geleneksel İftar

7.06.2018 09:35:58

Doğrular Grup, 5. Geleneksel İftar yemeğinde çalışanlarını ve müşterilerini ağırladı.

Doğrular Grup, 5. Geleneksel İftar Yemeğini 5 Haziran 2018 Salı akşamı, Garden Et Lokantası'nda düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Yetkin Çavdar, yönetim kurulu üyeleri, şirket çalışanları ve müşterileriyle bir araya geldi. Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Tema Vakfı Silivri Temsilcisi Seher Dertop, çok sayıda iş insanı davete katılanlar arasındaydı.

Doğrular Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yetkin Çavdar, konuklarıyla tek tek selamlaşarak, yakından ilgilendi ve katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

Doğrular Grup Yönetimi, “Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz geleneksel iftar programımızda tüm müşteri ve şirket çalışanlarımızla bir araya geldik yaklaşık 500 kişilik bir katılım oldu davetimize icabet edip bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim birlikte nice iftarlar nasip etsin Biz Büyük Bir Aileyiz.” açıklamasında bulundu.

Ersin Ergin

 

 

YORUM YAP