Daşgın: Bu başarı teknik heyetin ve taraftarındır

Daşgın: Bu başarı teknik heyetin ve taraftarındır

22.04.2016 12:06:28

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Arsin maçından üç puan çıkartarak ligde kalmayı garantileyen Silivrispor için bir açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın; “Sezon başında Silivrispor yönetiminin kurduğu takımın ligi bitiremeyeceğini görenlerdendim. Silivrispor yönetimi sezon başında yaptığı hatayı biraz geç de olsa farkına vararak yeni bir yapılanma içine girmiş ve teknik heyet ile yollarını ayırmış ve ilçemiz değerlerinden olan Sertan Güriz yola devam kararı ise yerinde bir karar olmuştur. Geçmişte birlikte dostluğumuz olan Sertan Güriz hocam ise enkaz halindeki takımı devralmış ve bu devraldığı enkazı da kaldırmasını bilmiştir.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”
Biz Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak ilçemizin ismi ile anılan kulübümüzün her zaman destekçisi olduğumuzu geçmiş beyanatlarımızda da belirtmiştik. Bugün geldiğimiz noktada ise zor bir lig maratonunun tamamlanmış olduğunu görmekteyiz. Son oynadığımız Arsin maçını kazanarak ligde kalmayı garantileyen takımızda desteklerini esirgemeyen ve parti olarak da desteğimizi her zaman verdiğimiz Kasaba Taraftar Grubuna, Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz, yardımcı hocamız Ümit Algür ve kaleci hocamız Bülent Yenidoğan'a teşekkürü bir borç biliriz. Lig başında ve lig sonuna kadar gösterdikleri performanslarla ilçemizin tek profesyonel kulübünü ligde tutunmasında büyük payları olan değerli sporcu kardeşlerimize de teşekkür ederiz.

“HER ZAMAN İLÇE GELİŞMESİNDEN YANAYIZ”
Zorlu ve bir o kadar da heyecanın hiç bitmediği bir ligi daha tamamladık. Yeni sezonda eski sezonlardan bir dersin çıkarılacağını düşünerek yeni yönetimimize de başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur. İlçemizde sportif anlamda her türlü ileri fikirleri destekleriz. Bizi sportif anlamda bölmeye çalışanların da yine her zaman olduğu gibi karşılarında olduğumuzun da bilinmesini ayrıca isteriz. Bir tane Silivri var ve bizler de bunun bekçileri ve savunucularıyızdır” dedi.

YORUM YAP