Cumhuriyetin 94. yıldönümü kutlandı

Cumhuriyetin 94. yıldönümü kutlandı

31.10.2017 15:14:20

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yıldönümü kutlamaları kapsamında Silivri'deki çelenk sunma töreni, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Törene; Silivri Kaymakamı Ali Partal, Hava Savunma Yarbayı Serhat Altın, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerinden Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Can Sağlam, İstanbul Rumeli Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Can İkizler, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetimi, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve şube müdürleri, İlçe Sağlık Müdürü Özcan Açıkbaş, Silivri Devlet Hastanesi Yöneticisi Sadık Balcı, Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi Adnan Gürcan ve Silivrili gaziler, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Kent Konseyi eski Başkanı Dilruba Önal, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.
Silivri Kaymakamlığı, 1'inci Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanlığı, Silivri Belediye Başkanlığı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP