Coşku ve sevinçlerine İlçe Kaymakamı da ortak oldu

Coşku ve sevinçlerine İlçe Kaymakamı da ortak oldu

19.05.2017 15:11:14

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ailesinin 3. Bahar Şenliği coşku ve sevincini İlçe Kaymakamı Ali Partal da katılarak paylaştı.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, geleneksel hale getirdiği Bahar Şenliği organizasyonunun bir yenisini dün Odak Okullarının sponsorluğunda gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı Ali Partal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, okul gönüllüsü geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, okul bağışçısı Alev Arakelyan, Odak Okulları İnsan Kaynakları Müdürü Berna Doğan ve Eğitim Koordinatörü Bahar Türker de katılarak özel öğrenci ve öğretmenlerinin coşku ve heyecanını paylaştı.

İLÇE KAYMAKAMI, ESEN İBAK OKUL AİLESİYLE TANIŞTI
Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Bahar Şenliği davetini seve seve kabul ederek, Okul Müdürü Nazım Öztürk ile okulu merak ettiğini ve görmek istediğini paylaştı. Dün şenliğe katılan Partal, okulun tüm bölümlerini gezdi, burada verilen eğitim, yapılan çalışmalar, öğrenci sayısı, ulaşım olanakları, öğretmen kadrosu hakkında bilgi aldı, acil ihtiyaçlar konusunda talepleri dinledi. İlçe Kaymakamı okulu çok beğendiğini ifade etti.

ÖZEL BİREYLERE İSTİHDAM SAĞLAYACAK PROJE PAYLAŞILDI
Okul Müdürlüğü, Kurfallı Mahallesinde 10 dönümlük alanda çeşitli branşlarda yapılacak üretimle, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Okulu mezunları ve Silivri genelindeki özel ve engelli bireylerin istihdamını sağlayacak proje hakkında bilgi verdi. Kaymakam Partal, bu konuyu bir toplantıda bir araya gelerek detaylarıyla görüşmeyi uygun buldu. Odak Okulları İnsan Kaynakları Müdürü Berna Doğan, söz konusu proje konusunda maddi manevi destekte bulunabileceklerini dile getirdi.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER DUYGULANDIRDI
Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenleri işaret diliyle şarkılar söylediler. Konuklara duygusal anlar da yaşatan gösteri büyük beğeni topladı.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Odak Okulları Lions Okulu öğrencilerine pamuk şeker ikramında bulundu, palyaçolar eşliğinde doyasıyla eğlenmelerini sağladı. Okul bahçesinde düzenlenen eğlenceli oyunlarla kendinden geçen öğrenciler, sevinçlerini konuklarla paylaştı. Zaman zaman İlçe Kaymakamı Ali Partal'a sarılarak sevgilerini ifade ettiler. Kendisine gösterilen sıcak ilgiden memnun olan Partal, öğrencilerin balon uçurtma sevincine de ortak oldu.
Alev Anne Rehabilitasyon Havuzunu okula kazandıran hayırsever Alev Arakelyan ve okul gönüllüsü İnci Aydar, öğrencilerle birlikte oyunlar oynayarak coşkularını paylaştılar.
Müzik Öğretmeni İbrahim Orçin tarafından seçilen bir birinden güzel şarkılarla doyasıyla dans eden Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, coşku ve sevinç dolu anlar yaşadı.
Ahenk Sanat Kulübü de sahneledikleri oyunlarla programa renk kattı.
Renginar SALİ

YORUM YAP