Çolakoğlu, Bütün görevlerimizi yapıyoruz

Çolakoğlu, Bütün görevlerimizi yapıyoruz

21.11.2023 11:14:52

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu sezona şokla başlamalarına rağmen çabuk toparlanıp ayağa kalktıklarını söyledi.

Çolakoğlu 3-0 kazandıkları Osmaniye maçının ardından yaptığı açıklamada “Sezona şanssızlıkla başladık. Orada demoralize olduk ama çabuk toparlandık. Yönetim olarak biz saha dışındaki bütün görevlerimizi yapıyoruz. Futbolcularımızın emeklerinin karşılığını, paralarını, primlerini günü gününe ödüyoruz şu anda çok şükür. Onlar da sahada ellerinden gelen mücadeleyi yapıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Şu anda her şey yolunda. İnşallah böyle gideriz. Böyle giderse de Play Off oynarız. İkincilik olursa da sevinirim.” Şeklinde konuştu.

“ÖZGÜR HOCA 7/24 KULÜBÜN İÇİNDEN ÇIKMIYOR”
Silivrispor'u çok sevdiklerini ifade eden Çolakoğlu “Biz seviyoruz. Semtimizin takımı. İlçemizin takımı. Çok seviyoruz. Sezon başında da kendi çocuklarımızla yola çıkalım dedik. Kendi içimizden çıkan Özgür Ergün'ü takımın başına getirdik. O aşı da tuttu. Özgür Hoca 7/24 kulübün içinden çıkmıyor. Ona da çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

YORUM YAP