CHP’li kadınlardan ev ziyaretİ

CHP’li kadınlardan ev ziyaretİ

20.03.2017 09:25:30

Cumhuriyet Halk Partili kadınlar, 16 Nisan Halk Oylamasına 1 aydan az bir süre kala deyim yerindeyse vites yükseltti.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, “hayır” çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında ev ev dolaşan İlçe Başkanı Suna Göçengil ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara 16 Nisan'da gerçekleşecek referandumun ülkemiz için önemini anlatıyor.

“EVET KAZANIRSA CUMHURİYET FİİLEN SONA ERECEK”
Ülkede otoriterleşmenin önünü açacağı teziyle referandumda "hayır" oyu çağrısı yapan muhalefet, yaptıkları ev ziyaretine ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Silivri ilçe Başkanı Suna Göçengil, Yönetim Kurulu üyemiz Güler Sakallıoğlu, Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, Belediye Başkanımızın Eşi Esma Işıklar, Gümüşyaka Mahallesi Kadın Kollarımızdan Aynur Yıldırım ile birlikte Gümüşyaka Mahallesinde evini bize açan ev sahibi Asiye Elibüyük ablamızın evinde toplanarak, neden HAYIR dediğimizi anlattık. Tek adam rejimine hayır! Tek adam rejimi kurulacak, tek adam hem hükümet, hem meclis, hem de mahkeme olacak. Rejim değişecek. Cumhuriyet fiilen ortadan kalkacak.” ifadelerine yer verildi.

“PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI MECLİSİ YETKİSİZ BIRAKACAK”
Bir başka ev ziyaretinde Sabriye Günalan'ın evinde toplanan heyet bu ziyaretle ilgili de, “Meclisin tasfiyesine hayır! Başkan kanun yerine geçen kararname çıkarabilecek, Meclisi fesih edebilecek. Meclisin ve milletvekillerinin etkisi ve yetkisi olmayacak. Her şeye bürokrasi hakim olacak. Seçtiğin milletvekilinden hizmet isteyemeyeceksin.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP