CHP’den yoğun bayram mesaisi

CHP’den yoğun bayram mesaisi

7.06.2019 10:46:56

Mahalle ziyaretleri yaparak halkla bayramlaşan CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve ekip arkadaşları, aynı zamanda 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimine ilişkin kapsamlı bir çalışma yürüttü.

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve beraberindeki partililer, bayram boyunca mahalle ziyaretlerinde bulunarak halkla kucaklaşmayı sürdürdü. Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da kendisine eşlik ettiği Göçengil; Çanta Sancaktepe ve Balaban, Ortaköy, Yolçatı, Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı, Alipaşa, Fener, Kurfallı, Bekirli, Akören ve Gazitepe'de mahalle muhtarlıkları, kahvehane ve esnafları ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı, Ramazan sevincine ortak oldu.

CHP'LİLERE SICAK KARŞILAMA
Çanta Sancaktepe ve Balaban, Ortaköy, Yolçatı, Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı, Alipaşa, Fener, Kurfallı, Bekirli, Akören ve Gazitepe Mahallelerinde dolaşan CHP heyeti, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Göçengil, “Hemşehrilerimize İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını ve “İstanbul'a 31 Mart'ta baharı getirdik; 23 Haziran'da hak yerini bulacak , yazı da getireceğiz sözlerini ilettik” dedi. Büyüklerin ellerinden öpüp, esnafa hayırlı işler dileyip, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Göçengil, toplumsal kaynaşma ve kenetlenme için önemli fırsatlar sunan bayramı ekip arkadaşlarıyla verimli bir şekilde değerlendirdi.

HALKIN İSTEK VE TALEPLERİ DİNLENDİ
Ziyaretlerde vatandaşların hem bayramını kutlama hem de istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleme fırsatı bulan Suna Göçengil, yurttaşların beklentilerini tek tek not alarak imkânlar çerçevesinde en uygun çözümü bulma konusunda ilgili merciler nezdinde girişimde bulundu.
Haber Merkezi

YORUM YAP