Sevginar Sali

CHP’de aday alarmı

CHP bizi meraktan öldürmeden adayını açıklar diye ümit ediyorum hala... Çok mu iyimserim acaba : ) Aldığım bilgiye göre geçtiğimiz hafta içinde İstanbul'un 39 ilçe başkanı da İl Başkanı ile buluşarak, kamuoyunun sabırsızlığına bir çare aday gösterilecek kişilerin çalışma vaktinden daha fazla çalmamak için bir çözüm düşünmüşler. Şubat ayını görmeden CHP'nin İstanbul adaylarını öğrenebileceğimiz söyleniyor. Bakalım… CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun da konuyla ilgili Genel Merkez'e “İstanbul ilçe adaylarını bir an önce açıklayın” görüşünü ilettiği ulusal medyaya yansıdı.
Süre uzadıkça, Silivri'deki aday adaylarının da umudu tükeneceğine tavan yapmış. Benden söylemesi… Haklarında hayırlısı…

HAYIRLI OLSUN
Belediye başkanlığı, meclisti, muhtarlardı derken bir de Ziraat Odası seçimimiz var 10 Şubat'ta. Metin Gürsu, 8 yıldır yürüttüğü göreve yeniden talip. Muhtarlık, dernek, oda başkanlığı süreçlerinde hiç nezaketi elinden bıraktığına şahit olmadım. Hep iyilikle, güzellikle, hoşgörüyle, yüzündeki gülümsemeyle yürütür işlerini. Yolu açık olsun!

BAŞSAĞLIĞI
Geçmiş dönem belediye başkanımız, CHP İlçe Başkanı, hali hazırda Belediye Başkan Aday Adayı Selami Değirmenci'ye başsağlığı ile sabır diliyorum. Anneciğinin de Mekanı Cennet olsun…

İLLA ALGI YÖNETİMİ DEĞİL, HATA DA YAPILABİLİYOR!
Bu uyarıyı yapmak konusunda biraz geç kaldık sanıyorum ama öyle olsun, güç olmasın. Yaşadığımız süreçte o kadar çok ‘aday', ‘aday adayı' tanımlamasına yer vermek zorunda kalıyoruz ki haberlerde bazen eksiklikler ya da fazlalıklar gözden kaçabiliyor. Günde 20 kadar bir şeyi yazınca 3., 5.'sinde artık ezbere okuyorsunuz. Yani öküzün altında buzağı aramaya gerek yok. Gözden kaçan bir hatayı, algı yönetimi boyutuna taşımak çok zorlama bir şey. Bu gazeteyi insanlar hazırlıyor, her bir satırı tek tek diziliyor. Hem anlam bütünlüğü hem imla kuralları, ardından sayfaya yerleştirilmesi gibi bir dizi kompleks süreç her gün sil baştan tasarlanıyor. Algı yönetimi yapacağız diye olmayan bir şeyi olmuş gibi kamuoyuna servis edecek kadar aklımızı yitirmedik ne olur rahat olun. Evet, zorlu bir süreç ama tek taraflı düşünmeyin! Bin kere doğru yazılan şeyin bir hatasında adam öldürmüşüz gibi muamele etmek haksızlıktır.
Gazeteci robotlar çıkana kadar bizimle idare edeceğinize göre daha kolay yol yürümemiz için empatiyi, anlayışı ve hoşgörüyü eksik etmememiz dileğiyle…
Tüm kusurlarımız için af ola ama ‘bir daha asla olmaz' sözünü veremiyorum. Biz daha dikkatli olacağız diyorum, siz de daha anlayışlı olmayı denerseniz gül gibi geçinip gideriz : )
Pür dikkat Hürhaber'i okuduğunuz için ise ayrıca kocaman, kocaman teşekkür ediyorum, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum : ))

YORUM YAP