Rotary Meslek Hizmet Ödüleri sahiplerini buldu

Rotary Meslek Hizmet Ödüleri sahiplerini buldu

22.01.2019 13:14:26

Silivri Rotary Kulübü geleneksel Rotary Meslek Hizmet Ödüllerine bu yıl Mübeccel Çeşmecioğlu, Gülveren Türkeş ve İbrahim Orçin'i layık görerek son toplantılarında buna ilişkin töreni gerçekleştirdiler.

Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nurten Daniş 17 Ocak 2019 tarihli toplantıları hakkında şu açıklamada bulundu: “Silivri Rotary Kulübümüzün 375. Dönemimizin 21. Toplantısında yine değerli bir amaca hizmet etmek için bir arada olduk. 2420. Bölge 2.Grup Kulüplerimizden sorumlu Guvernör Yardımcımız Cem Hakan Yurtsever ve eşi Çorlu Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanlarından Özlem Yurtsever, Bölge Engelsiz Yaşam Komitesi Başkanı aynı zamanda Kulübümüz GDB'dan Aysel Akbulut, Dönem Sekreterimiz Ayten Balıkçıoğlu, kıymetli üyelerimiz ve eşleri Hülya Balaban, Belma Keleş, Kulübümüz Toplum Birliği üyelerinden Mine Türkel, Rumeli Üniversitesi öğretim üyelerinden, aynı zamanda Kulübümüzün Onursal Üyesi Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve yeğeni Erdem Çulban, Silivri Kadın Meclisi Başkanı Esin Yalçıntaş, ÇYDD Silivri Şubesi Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, ÇYDD üyelerinden Berrin Aldemir, Selimpaşa Gönüllüleri Platformu Başkanı Gülveren Türkeş ve oğlu Kahraman Türkeş, üyelerinden Çiğdem Dede, Müzik Öğretmeni İbrahim Orçin'in katılım sağladığı toplantıda Rotary'de geleneksel olarak gerçekleştirilen; iş ve meslek yaşamında en iyiye, güzele ve doğruya özendirmek için, iş ve meslek onuruyla, yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik edip fedakarlıkla hizmet eden, mesleki başarıyı yakalamış ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını takdir ederek, ödüllendirme amacı taşıyan Rotary Meslek Hizmet Ödülü Törenimizi gerçekleştirdik.
Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar sonucunda belirlediğimiz; Mübeccel Çeşmecioğlu, Gülveren Türkeş ve İbrahim Orçin'e Rotary Meslek Hizmet Ödülü takdim ederek kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşadık. Silivri Rotary Kulübü olarak, topluma hizmet idealimizi yücelten katkıları için, kendilerini ayrıca tekrar kutlar, şükranlarımızı sunarız.”
Haber
Merkezi

YORUM YAP