CHP Cumhuriyet’in kadınlarıyla buluştu

CHP Cumhuriyet’in kadınlarıyla buluştu

13.02.2017 09:35:36

Referanduma sunulacak Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatmak üzere sahaya inen Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Cumhuriyet Mahallesi kadınları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kanunlaşarak Cumhurbaşkanlığı sistemi çatısı altında getirilen yeni anayasa düzenlemesi hakkında halkı doğru bilgilendirmek ve sakıncalarına karşı uyarmak amacıyla kapı kapı dolaşıyor.
Dayatılmak istenen anayasa değişikliğinin karşısında güçlü bir “hayır” cephesinin oluşması için ev ziyaretleri yapan partililer, Cumhuriyet Mahallesi kadınları ile bir araya gelerek kadınları referanduma hazırladı.

ÇAY SOHBETİ İLE HAYIR'I ÖRGÜTLÜYORLAR
Çay sohbetleri ile kutuplaştırma yapmadan, gerilim dili kullanmadan, bilgiye dayalı bir dostluk yayarak toplumsal tabanını genişletme çabası güden Cumhuriyet Halk Partililer, muhalefet kesiminin sesini kadın dayanışmasıyla çoğaltmaya çalışıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından ziyaretle ilgili yayınlanan bilgi notunda, “Bugün Cumhuriyet Mahallesi kadınları ile birlikteydik. Kadınlar Anayasa Değişikliğine HAYIR diyor, çünkü egemenlik bir kişiye teslim edilirse gerçek demokrasinin yeşeremeyeceğini biliyorlar. Bizi evlerinde misafir eden Cumhuriyet Mahallesi kadınlarına çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP