Uğur Hendek’te Gümüşyaka’da

Uğur Hendek’te Gümüşyaka’da

13.02.2017 10:34:18

Yeni sezonun başlamasına bir hafta kala Gümüşyakaspor transferde adeta coştu ve İzzettinsporlu oyuncu Uğur Hendek ile anlaştı.

TFF İstanbul 2. Amatör Kümede şampiyonluk için kadro kuran Murat Okan'ın Başkanlığındaki Gümüşyakaspor bir transfer daha yaptı. geçtiğimiz sezon İzzettinspor forması altında ter döken genç kanat ve forvet oyuncusu Uğur Hendek ile anlaşma sağlandı. Yapılan bu transferin ardından takımın son halinin verildiğini belirten genç çalıştırıcı Şahin Çeşmecioğlu açıklamasında; “İşimizi şansa bırakmadan Başkanımız Murat Okan'ın koyduğu hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz. İdmanlarımız ise mükemmel ve keyifli geçiyor. Tüm takım arkadaşlarım iyi niyetleriyle çalışıyorlar. Yönetimimiz ise bizlere inanmış durumda. Böyle bir şekilde çalışma ortamı sağlanmışken bize de şampiyon olmaktan başka bir şey kalmıyor” dedi.

Uğur Hendek kimdir?

1998 doğumlu olan genç oyuncu fulbolculuk kariyerine Silivri Alibeyspor altyapısında başladı. Alibeyspor'da gösterdiği performansın ardından Silivrispor altyapısına transfer olan genç oyuncu buradan İstanbulspor'a transfer oldu. Akabinde ise Silivri Ortaköyspor'a transfer, ardından da İzmir ekiplerinden Selçuk Efes Belediyespor'da da forma giydi. Geçtiğimiz sezon ise İzzettinspor'da forma giydi.

 

YORUM YAP