CHP Çevre Komisyonları Danamandıra çıkartmasına hazırlanıyor

CHP Çevre Komisyonları  Danamandıra çıkartmasına hazırlanıyor

24.09.2016 09:40:11

Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Danamandıra halkının taş ocakları nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı üyesi olduğu CHP İl Çevre Komisyonunun gündemine taşıdı. Komisyon toplantısından önümüzdeki haftalar mahallede CHP İl ve İlçe Komisyonlarının katılımıyla yerinde tespit ve basın açıklaması yapılması kararlaştırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı Çevre ve Doğa Hakları Komisyonunun 22 Eylül 2016 tarihli toplantısına katılan Silivri Çevre Derneği gündeme Danamandıra'da yaşanan taş ocakları sorunu taşıdı. Sultangazi ilçesinde yaşanan aynı konudaki sıkıntının yanı sıra CHP'nin Çevre ve Doğa Hakları Komisyonunun son toplantı gündeminde Beşiktaş Ihlamur Parkının durumu ve İstanbul genelinde meydana gelen çevre sıkıntıları da ele alındı.

ÇEVRE KOMİSYONLARI DANAMANDIRA ÇIKARTMASINA HAZIRLANIYOR
Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, “İl Başkanlığı Çevre Derneği ve İlçe Başkanlıkları Çevre Dernekleri ile birlikte, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat'ın programına göre 8 veya 9 Ekim 2016 tarihinde Silivri'ye gelerek Danamandıra'da yerinde incelemelerde bulunacağız ve yaşanan sorunlar hakkında bir basın toplantısı düzenleyeceğiz” dedi.


Haber Merkezi

YORUM YAP