AK Parti’ye özel gösterim

AK Parti’ye özel gösterim

24.09.2016 09:39:24

Kamil Bilici'nin üstün gayretleriyle ilçemize kazandırılan folklor geçmişimizi yansıtan “Silivri'ye Canım Kurban” belgeseli AK Parti'de özel gösterimde teşkilat mensuplarının izlemesine sunuldu.

Silivri'nin tanınmış radyocularından Kamil Bilici'nin girişimleriyle hayata geçirilen ve bizzat yönetmenliğini yaptığı "Silivri'ye Canım Kurban" belgeseli AK Parti İlçe Başkanlığında Teşkilat mensuplarıyla özel gösterimde buluştu.
Geçtiğimiz haftalar yoğun katılımla gerçekleşen tanıtım programının erken saatte başlamasından dolayı İlçe Başkanı Kutlu'ya özel gösterim sözü veren Kamil Bilici bu sözünü yerine getirmiş oldu.
Toplamda 60 saati bulan bir çekim ve aylar süren çalışmalar sonucunda 3 dvd haline getirilen belgeselde, Silivri'nin tanınmış simaları da yer alıyor.
Kutlu gösterimin sonunda “AK Parti Silivri ailesi olarak başta Kamil Bilici olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve böyle güzel bir eseri Silivri'mize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz” diyerek yapılan çalışmadan dolayı tebriklerini iletti.


Haber Merkezi

YORUM YAP