Chp Bahara Hızlı Bir Merhaba Demeye Hazır

Chp Bahara Hızlı Bir Merhaba Demeye Hazır

02.05.2010 10:32:40



CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Mayıs programları hakkında bilgilendirmede bulundu. Mayıs ayına hızlı bir giriş yapacağı anlaşılan CHP’nin İlçe Başkanı Selami Değirmenci, “Yaşadığımız stresli ortamdan insanları uzaklaştırarak, birlik ve beraberliğimizi geliştirmek adına sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık verdik” dedi. Silivri Belediyesi’nin etkinliklerine katılım ve desteğin yanı sıra kendi organizasyonlarını da gerçekleştireceklerini belirten Değirmenci, “Yaz aylarında siyaset yavaşlar, biz Mayıs ayının her gününü dolu dolu geçirelim istedik” şeklinde konuştu.

 

“1 MAYIS EMEĞİN BAYRAMINI KUTLAMAK ÜZERE TAKSİM’DE BULUŞUYORUZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Mayıs ayı programlarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“İlçe Yönetim Kurulumuz, İlçe kadın Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız ve emeğe saygı duyan her kesimden katılımcılarımızla birlikte 1 Mayıs’ta Taksim’de olacağız.

CHP İstanbul İl Başkanlığının öncülüğünde saat 09.00’da Şişhane Meydanı’nda buluşmak için Cumartesi günü saat : 08.00’da İlçe Binası önünden hareket edilecek. Katılmak isteyenlerin 0212 727 21 20 nolu telefona isim bildirmelerini rica ederiz.

 

“CHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI ÖRGÜT TOPLANTISI”

İlçe Başkanlığımız tarafından her ayın ilk Salı günü  “Örgüt konuşuyor” adı altında düzenlediğimiz Örgüt Toplantımız 4 Mayıs 2010 Salı günü Saat  20.30’da Ünsal Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yerel yönetimlerimizle örgütümüzü bir araya getirdiğimiz, yapılan çalışmalar, projelerimiz, genel siyaset ve yerel yönetimin çalışmaları ile ilgili bilgi verdiğimiz, vatandaşlarımızın istek, dilek ve şikâyetlerini yüz yüze iletebileceği ve örgüt önünde tartışabileceği bir zemin hazırladığımız toplantımıza Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, Belediye meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimiz de katılarak, bizlerle birlikte olacak.

Her zaman gücünü arkamızda hissettiğimiz örgütümüzle Mayıs ayında da birlikte olmak üzere tüm partililerimizi bekliyoruz.

 

“İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN DENİZ GEZMİŞ VE ARKADAŞLARINI ANMA ETKİNLİĞİ”

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan, Yusuf Aslan ölümlerinin 38. yılında örgütümüz tarafından anılacak. İlçe Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu 3 Mayıs 2010 Pazartesi günü saat  20.00’daki etkinlikte parti binamızda konuşmacı olarak, Sayın Mustafa Yalçıner, Sayın Gürbüz Çapan katılacaklar. Parti binamızda düzenlediğimiz anma etkinliğine halkımızın katılmasını bekliyoruz.

 

“BAHARIN MÜJDECİSİ HIDRELLEZ ETKİNLİĞİNDE BULUŞALIM”

Her baharın yüreğimize başka başka umutlar ektiği bu günde; yüreği barış, sevgi, hoşgörü ile atan tüm halkımızla umutlarımızı, sevgi ve hoşgörümüzü paylaşmak istiyoruz.

Geleneklerimizde önemli bir yer tutan, baharın müjdecisi Hıdrellez’i kutlamak üzere İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen etkinlikte birlikte olmak dileğiyle tüm halkımızı bekliyoruz. 5 Mayıs 2010 Çarşamba günü akşam 19.00’da Roman Mahallesi’ne yürüyoruz. Hıdrellezi burada hep birlikte coşkuyla karşılayacağız.

 

“İLÇE KADIN KOLLARINDAN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

Her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Gününde İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımız 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programla bölgemizdeki huzurevleri, şehit aileleri ve mahallelerimizde bulunan en yaşlı anneleri ziyaret ederek, bu özel günde yanlarında olacak, sunacağımız hediyelerle günlerini kutlayacağız.

 

“HIDRELLEZ (BAHARA MERHABA) PİKNİĞİ”    

İlçe Başkanlığımız tarafından baharın gelişini hep birlikte kutlamak, kaynaşmayı sağlamak, sevgi ve hoşgörüyü paylaşmak adına 9 Mayıs 2010 Pazar günü Büyükçavuşlu piknik alanında Hıdrellez Pikniği düzenlenecek.

Birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün yaşanması dileği ile düzenlenen pikniğe ulaşım partimizce sağlanacaktır. Ayrıca kendi aracıyla gelmek isteyenlerde katılabilirler. Partimiz tarafından hazırlanacak yiyecek ve içecekler ikram edilecektir. Katılan vatandaşlarımız da kendi yiyeceklerini yanlarında getirebilirler. Ulaşım konusunda sayı tespit etmek amacıyla, katılmak isteyenlerin partimizin 0212 727 21 20 nolu telefonuna kayıt yaptırmalarını rica ederiz. Hareket saati 11.00’dır.”

Basın toplantısı güncel yerel ve genel konulara ilişkin sohbet ile devam etti.

Sevginar UYGUN

 

YORUM YAP