Ceylan: Kendi listem ile seçime gireceğim

Ceylan: Kendi listem ile seçime gireceğim

11.11.2022 10:13:44

İYİ Parti Silivri İlçe Başkan Adayı Gökhan Ceylan, “Kongre gününde kendi listem ile seçime gireceğimi, tüm parti üyelerimizin ve delegelerimizin bilgilerine sunarım” paylaşımında bulundu.

İYİ Parti'de İlçe Başkanlığı yarışına sürpriz bir şekilde katılan Gökhan Ceylan, bir paylaşımla sürece ilişkin görüşlerini takipçileri ile paylaştı.

Ceylan'ın kongreye ilişkin paylaşımı şöyle: “İYİ Parti'nin Parti Tüzüğü'nün ‘'Genel Hükümler'' başlıklı 3. maddesinde, “İYİ Parti'nin sahibi Aziz Türk Milleti ve parti üyeleridir.'' ifadesi yer almaktadır. Bu ifade, İYİ Parti Tüzüğü'nün parti üyeliğine verdiği önemi göstermektedir.

Parti üyelerinin, Anayasa, Yasa ve Parti Tüzüğü'nün kendilerine tanıdığı hakları kullanması demokratik kuralların gereğidir. Hiç kuşkusuz bu hakların başında da ‘' SEÇME ve SEÇİLME HAKKI” gelmektedir. Ben de parti tüzüğümüze göre demokratik hakkımı kullanarak ilçe başkanlığına aday oldum.

İlçe Başkanını 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz üyelerimizin oyları ile seçilen delegelerimiz  04.12.2022 (Pazar) günü gerçekleştirilecek olan İlce Kongremizde belirleyecektir.

Kongreler, partilerin asli unsuru olan üyelerin katılımıyla ve üyeler arasından belirlenmiş delegelerle gerçekleşen şölenlerdir. Kongre gününde kendi listem ile seçime gireceğimi, tüm parti üyelerimizin ve delegelerimizin bilgilerine sunarım. İlçe başkanı adaylarımıza başarılar dilerim.”

 Haber Merkezi

 

YORUM YAP