Cevizli Anadoluspor Bolu’ya hareket etti

Cevizli Anadoluspor Bolu’ya hareket etti

5.10.2021 11:55:57

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımlarından Cevizli Anadoluspor, ikinci etap hazırlıkları için gittiği Bolu Von Otel'de kampa girmek üzere hareket etti.

Sezona iyi başlamak ve oluşan kadronun birbirlerine uyumunu bu kampta gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyleyen Cevizli Anadoluspor Teknik Sorumlusu Murat Büyüköner, takım olarak iyi transferler yaptıklarını bu transferlerin takıma uyumunun kamp süresi boyunca daha kısa sürede olacağına inandıklarını dile getirdi. 8 gün sürecek Bolu Abant kampında bol bol kondisyon depolayacaklarını ve bunun yanı sıra oynayacakları hazırlık maçları ile takımı daha iyi görme fırsatı bulacaklarını söyleyen Büyüköner, takımın kamp sonunda lige hazır olacağına inandıklarını belirtti ve “Lige iyi bir hazırlık yaparak maçlarımıza başlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Cevizli Anadoluspor kampının Kafile Başkanı Sportif Direktör Muharrem Sağlam olurken, kafilede 24 futbolcu, Teknik Sorumlu Murat Büyüköner, Antrenör Barış Yılmazer, Kaleci Antrenörü Mustafa Semih Ağra, Malzeme Sorumlusu Emrullah Yılmaz ve Masör Anıl Yedikat bulunuyor.

Murat Nazik

YORUM YAP