Çantaköy transferde coştu

Çantaköy transferde coştu

16.10.2017 09:53:19

1. Amatör kümede mücadele eden Silivri temsilcisi Çantaköyspor teknik patron Gürkan Uzun'un talimatları doğrultusunda transferlerini tamamladı.

BURAK ÇANTA'DA
Amatör 1.Küme ekiplerinden Çantaköyspor dış transferde bombaları patlatmaya devam ediyor.
Sarı Siyahlı yönetim teknik heyetin raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezon Marmara Ereğlispor'da forma giyen Burak'ı kadrosuna dahil etti. Yeni transferin sol bek olarak görev yaptığı bildirildi.

DENİZ RESMEN ÇANTA'DA
Sarı Siyahlı yönetim geçtiğimiz sezon Marmara Ereğlisi forması giyen Deniz Burak Çilem'i de kadrosuna dahil etti. Deneyimli forvet hafta sonunda da B.Mimarsinan'a karşı ilk on birde sahaya çıktı.

KUBİLAY DA ÇANTA'DA
1. Amatör 1.Küme ekiplerinden Çantaköy'den bir transfer daha.
Sarı Siyahlı yönetim, son olarak Fenerköyspor'da forma giyen Kubilay'ı kadrosuna kattı. Yeni transferin sol bek ve sol açık olarak görev yaptığı bildirildi.

NEBİ YUVADA KALDI
Dış transferde kadrosunu güçlendiren yönetim, teknik heyetin raporları doğrultusunda tecrübeli oyuncusu Nebi'nin sözleşmesini de bir sezon uzattı. Deneyimli oyuncunun orta sahada hücuma dönük olarak görev yaptığı bildirildi.

RECEP DE ÇANTA'DA
1. Amatör 1.Küme ekiplerinden Çantaköy dış transferde bir bomba daha patlatarak 1453 Trabzon'dan Recep'i kadrosuna dahil etti.

Yeni transferin ön libero olarak görev yaptığı, teknik direktör Gürkan Uzun'un da oyun planında önemli bir yer tuttuğu bildirildi.

YORUM YAP