Can: Oyuncunun yeteneği kadar karakteri de önemli

Can: Oyuncunun yeteneği kadar karakteri de önemli

6.08.2021 11:45:52

4-5 Eylül tarihlerinde başlayacak yeni sezon öncesi Kırklarelispor'da hazırlıklar ve transferler doludizgin devam ediyor.

Kanat oyuncuları hariç hemen hemen tüm mevkilere transferler yapıldı. Kulüp Başkanı Volkan Can önderliğinde, takımın tecrübeli yönetimi ve Teknik Direktör Bilgin Erdem geçen sezon elde edilen çeyrek final başarısının ötesine geçebilmek için yoğun mesai harcıyor. Kırmızı ve Beyaz Grupta yer alan takımlar içinde en tecrübeli ekiplerinden olan temsilcimiz, bu deneyimini birinci lig yolunda kullanmaya çalışacak.

Kulüp Başkanı Volkan Can, oyuncu seçiminde tercih sebeplerini atlardı. Başkan Can, geçen sezon iyi ve uzun süreli performans göstermiş, ligi bilen oyuncuların yanı sıra çıkış yapabilecek genç ve potansiyelli oyunculara yöneldiklerini söyledi.

Ligde başarının reçetesinin farkında olduklarını ifade eden genç başkan, kulübün ekonomik imkanları doğrultusunda oluşturulabilecek en iddialı kadronun peşinde olduklarını ifade etti. Seyircili oynanacak yeni sezonda Kırklarelispor taraftarına keyif veren bir takım kurma hedefiyle hareket ettiklerini ifade eden Can, “Geçen sezon kulüp tarihimizin en başarılı sezonlarından birini geçirdik ama maalesef Kırklarelispor taraftarı bu heyecanı yerinde yaşayamadı.  İnşallah bu sezon birincilik yolculuğumuzda heyecanı, coşkuyu ve başarıyı omuz omuza yaşamak nasip olur. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Kürsüye çıktığım her platformda ikinci ve üçüncü lig takımlarının ekonomik sıkıntılarından bahsediyorum. Oyuncuların istediği paralar kulübe verdiklerinden çok daha fazla. Oyuncunun yeteneği kadar karakteri de önemli.  Bu sezon buna da özellikle dikkat etmeye çalışıyoruz. Transfer edilen oyuncu kulübün hedeflerini sahiplenip canını dişine takarak oynamalı” dedi.

Haber: Sibel Tuna

YORUM YAP