Silivrispor gençleri ile sahada olacak

Silivrispor gençleri ile sahada olacak

6.08.2021 11:10:05

Silivrispor'da yeni sezonun ilk idmanı 11 Ağustos Çarşamba günü Selimpaşa Karasu Tesisleri'nde saat 17.30'da başlatılmasının planlandığını Silivrispor Futbol Biriminden yapılan açıklamada Futbol Şube Sorumlularından Halil Şahin ve Orçun Koyuncuoğlu, Genel Kaptanlar Turgay Dönmez ve Turgay Sezginer, Sahan Karakaş tarafından dile getirildi.

Yeni sezon için kolları sıvayan Silivrispor Çarşamba günü sahaya önce gençleriyle inecek. Yaklaşık 40 kişilik altyapı ordusuyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Futbol Biriminden yapılan açıklamada Futbol Şube Sorumlularından Halil Şahin ve Orçun Koyuncuoğlu, Genel Kaptanlar Turgay Dönmez ve Turgay Sezginer, Sahan Karakaş; “Geçtiğimiz sezonlarda takımımızın bel kemiği olan altyapı oyuncularımızın performansını görmek ve denenmeye gelecek olan bölge gençlerimize de şans verebilmek amacıyla bir planlama içine girdik. Geldiğimiz noktada aldığımız karar neticesinde A takım seviyesine gelmiş genç oyuncularımızla birlikte idmanlarımıza başlama kararı aldık. Bünyemizde bulunan yaklaşık 40'a yakın gençle ilk idman tarihimiz olarak 11 Ağustos Çarşamba günü için bir planlama yaptık. Bu tarihte sahada olacağız.

Gençlerimiz bizim geleceğimizdir ki bunun ne denli önemli bir yatırım olduğunu göreceğiz zamanla. Silivri Stadı içindeki tesislerimizi de bu tarihe kadar yetiştireceğiz. Tüm oyuncularımız çift idman yapacak ve sabah kahvaltıları ile öğle ve akşam yemeklerini tesislerimizde yiyecekler. Evleri uzak olan ve konakla ihtiyacını da tesislerde karşılanacaktır. Kadromuzdaki tüm gençlerin kendilerini Silivrisporlu hissetmeleri bu şekilde olacaktır. Sahiplenildiğini hisseden gençlik kulübüne daha bağlı olur ve forması için sahada savaşan cesur bir savaşçıya dönüşür. 3 öğün yemeği ve konaklama sorunu olmayan gençlerimiz daha fazla çaba sarf edeceklerdir. İnanıyoruz ki bu dönemde çok daha fazla genç ile yola çıkmayı planlıyoruz” denildi.

YORUM YAP