Çalış: Destek de sunacağız sorunları da çözeceğiz

Çalış: Destek de sunacağız sorunları da çözeceğiz

17.01.2018 10:20:34

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Alparslan Çalış, ekibi ile köylerde ikinci tura çıkarken buradaki esnaflar, muhtarlar ve özellikle kadın üyelerine bakış açısı ve de hassasiyetiyle dikkat çekti.

Alparslan Çalış ve ekibi, 28 Ocak 2018 tarihinde Pazar günü Mega Saray'da gerçekleştirilecek olan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köylere ikinci tura geçen Çalış ve ekip arkadaşları çıktıkları yarış iddiasından taviz vermiyor.

ÇALIŞ: ESNAFIMIZ CANLANIRSA, SİLİVRİ CANLANIR
Kapı kapı oda üyelerini dolaşan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış ve ekibi, ilçemizin ekonomik gündemine dair doneleri de toplamayı sürdürüyor. Silivri'de arzulanan ve beklenen ekonomik canlılığın esnaf ve sanatkarların iş hayatında oluşturulacak heyecan ve harekete geçirilecek potansiyelle mümkün olduğunu belirten Çalış, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Daha fazlasını ortaya koymak için yetki talebimizi de anlatıyoruz” dedi.

“MUHTARLAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR”
Mahalle ziyaretlerinde esnaf ve sanatkarların yanı sıra muhtarlarla da bir araya gelen Çalış ile ekip arkadaşları, aday oldukları süreci birlikte değerlendirme imkanını ihmal etmedi.
Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Çalış, “Seçilerek göreve gelen muhtarlarız demokrasimizin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiptirler. Muhtarlarımız köy ve mahallelerde halkın devlet kurumları ile ilişkilerinde aracı bir rol oynarken bizler de onlarla birlikte gelecekte esnafımızın birlik ve beraberliği için uyumla çalışarak, şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğimize söz veriyoruz. “Güçlü esnaf, güçlü Silivri” vizyonunu temin etmek için el birliğiyle mücadele edeceğiz. Destek ve katkıları için tüm değerli muhtar- larımıza teşekkür ederiz” dedi.

“TAKİP VE DESTEĞİMİZİN YANI SIRA SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ DE SAĞLAYACAĞIZ”
“Sorunların çözümü için diyaloğu elden bırakmayacağız” diyen Çalış, ziyaret ettiğimiz köy ve beldelerde kadın esnafların evlerine katkıda bulunabilmek amaçlı gösterdikleri çabaya hayranlığını da dile getirdi. “Biz onların her zaman takipçisi ve destekçisi olacağız” diyen Çalış, konuyla ilgili görüşlerini şöyle aktardı: “Köylerden aldığımız sıcak samimiyet bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte. Bize inanarak ve güvenerek dertlerini paylaşan esnaf ve sanatkarlarımız gücümüze güç katıyor. Kaç kilometre ötede olursa olsunlar onlar bizim esnafımız, ailemizin fertleri, gözbebeğimizler. İçilen çaylar, yapılan sohbetler ile bizim onlarsız, onların da bizsiz yapamayacağını, her zaman birbirimize ihtiyacımız olduğunu bir kez daha anlamış olduk. “Köylü milletin efendisidir” diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bizlere efendilerimize sahip çıkmayı öğütleyerek, onları başımızın üstünde gezdirmemiz gerektiğini çok güzel ve de yerinde ifade etmiş. Ekibim ve ben ilk günlerde ki gibi çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize saygı ve sevgi çerçevesinde sonuna kadar devam edeceğiz. Esnafımızın arkasında dimdik durarak, hep birlikte sorunlarımızı çözmeye söz veriyoruz.”

Haber Merkezi

YORUM YAP