Büyükçavuşlu Danışma Meclisi gerçekleştirildi

Büyükçavuşlu Danışma Meclisi gerçekleştirildi

8.03.2017 11:23:40

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının mahallelerde düzenlemiş olduğu Danışma Meclisleri Büyükçavuşlu'da devam etti.

Büyükçavuşlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın onur konuğu olarak katıldığı programa Büyükçavuşlulu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.
Mahalle Başkanı Ömer Akacak'ın açılış konuşmalarıyla başlayan programda mahalleden sorumlu meclis üyesi Yusuf Köroğlu, Büyükşehir meclis üyesi Tamer Şişman ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atım da katılımcılara hitap ettikleri birer konuşma gerçekleştirdiler.
Daha sonra müzakereler bölümüne geçilen programda Büyükçavuşlulu vatandaşlar söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler. Müzakerelerin ardından kürsüye çıkan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu hem kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı hem de Referandum seçimleriyle ilgili Buyükçavuşlulu vatandaşları bilgilendirdi.
Son olarak kürsüye çıkan Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da meclis çalışmaları ve Anayasa değişikliğine yönelik bir konuşma yaptı. Program sonunda Büyükçavuşlu'da daha önce görev almış ve hali hazırda hala görevde bulunan teşkilat mensuplarına protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ilçemizden sorumlu İstanbul Milletvekilimiz Feyzullah Kıyıklık Büyükçavuşlu Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptılar.
Büyükçavuşlu'da bulunan esnaf ve kıraathaneleri tek tek ziyaret eden AK Partililer, bu esnada yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ettiler. Esnaf ziyaretiyle birlikte, Büyükçavuşlu'da ev ziyaretinde de bulunan ekibip, daha sonra da Büyükçavuşlu temaslarına devam ettiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP