Büyük Kılıçlı Mutlu

Büyük Kılıçlı Mutlu

14.01.2019 11:07:23

Büyük Kılıçlı'da yeniden yapılan muhtarlık binası, kahvehane ile meydan düzenlemesinde sona gelinirken, mahalleye kazandırılan cami de göz dolduruyor. 3 Dönemdir Büyük Kılıçlı'ya hizmet eden Ahmet Mutlu, yeniden aday olduğunu ifade etti.

4. dönem Büyük Kılıçlı Muhtar adaylığına hazırlanan Ahmet Mutlu, bir taraftan da yeniden yapılan köy konağına kavuşmak için gün sayıyor. Silivri Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan muhtarlık yeri ve köy kahvesinin inşaatında sonu gelindi. Çevre düzenlemesi de kısa sürede tamamlanacak. Bir yıl içinde İstanbul Valiliği tarafından mahalleye yapılan cami de ibadet için gelenleri kendine hayran bırakıyor.

VATANDAŞ MUTLU, MUHTAR MUTLU
Muhtar Ahmet Mutlu, “Her şeyimiz çok güzel. Okulumuz, camimiz, yollarımız yapıldı, elektrik sorunumuz çözüme kavuşturuldu. Muhtarlık binamız ve kahvehanemiz kısa sürede hizmete girecek. Meydan düzenlememiz de çok güzel oldu. Tek sorunumuz Seymen çöplük depolama alanından yayılan ve mahallemizde hissedilen kötü koku.
Tüm mahallelerde yara haline gelen bu sorunun bir an önce yetkililerce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Bunun dışında mahallemiz pırıl pırıl, tüm çağdaş imkanlara sahip. Vatandaş mutlu, muhtar Mutlu” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP