“Bu kahpe saldırıları yapanlar bu topraklara ait değildir…”

“Bu kahpe saldırıları yapanlar bu topraklara ait değildir…”

20.12.2016 10:43:13

Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'un uğradığı suikast ile ilgili görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Arkadan vurmak ve arkadan konuşmak yiğit işi değildir. Haliyle bu ülkenin vatandaşı olsalar da bu kahpe saldırıları yapanlar bu topraklara ait değildir. Tasmasını kim tutarsa ona aittir” dedi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, Pazartesi akşamı bir resim sergisinin açılışında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın polis olduğu ve 2,5 yıldır Çevik Kuvvet'te görev yaptığı ortaya çıktı.

KUTLU: BU KAHPE SALDIRILARI YAPANLAR BU TOPRAKLARA AİT DEĞİLDİR

Suikast olayı ve suikastçı kimliği hakkında AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, görüşlerini şöyle ifade etti: “Bu kadim topraklarda yetişip, bu milletin öz evladı olan her kişi düşmanının alnının ortasına sıkacak kadar, gözlerinin içine bakarak yüzüne konuşacak kadar yiğittir. Ezelden bugüne kadar hep böyle gördük... Arkadan vurmak ve arkadan konuşmak yiğit işi değildir. Haliyle bu ülkenin vatandaşı olsalar da bu kahpe saldırıları yapanlar bu topraklara ait değildir. Tasmasını kim tutarsa ona aittir.”

YORUM YAP