BTCTürk Yeni Malatya'da Çoban sesleri

BTCTürk Yeni Malatya'da Çoban sesleri

30.09.2020 08:51:51

Süper Lig ekiplerinden BTC Türk Yeni Malatyaspor'da bir yandan olağanüstü kongre rüzgârları eserken bir yandan da Malatya halkı Adnan Çoban'ın başkan olması için ayağa kalktı.

 

TFF 2. Lig'de yönetici olarak görev yaptığı BTC Türk Yeni Malatyaspor'u ilk sezonunda ligde tutan, ikinci ve üçüncü sezonunda arka arkaya yaşattığı şampiyonluklarla Süper Lige kadar taşıyan Çoban'ın yeniden yuvaya dönmesi için Malatya şehrinde kampanya başlatıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğini arkasına alan Çoban'ın olası bir olağanüstü genel kurul için de hazırlık yaptığı, 50 kişilik bir liste ile alttan alttan başkanlık için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Görev yaptığı 3 buçuk yıl içinde BTC Türk Yeni Malatya'yı küllerinden doğuran, takım Süper Lige çıktıktan sonra ilginç bir şekilde istifa ederek yakın arkadaşlarıyla birlikte kenti terk eden Çoban'ın arka arkaya gelen başarısız sonuçların ardından bütün kentte isminin yüksek sesle konuşulduğu, deneyimli yöneticinin de buna kayıtsız kalmayarak BTC Türk Yeni Malatya'ya başkan olarak dönmek için liste hazırlığı içinde olduğu elimize ulaşan bilgiler arasında.

 

"MALATYA'YI SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ"

Konuyla ilgili olarak önceki gün sahibi olduğu Çoban Restaurant'ta ziyaret ettiğimiz Adnan Çoban da flaş açıklamaların altına imza attı. Çoban, kentten gelen bu isteğe kendisinin de kayıtsız kalamayacağını söyledi. Çoban "Malatya'yı sahipsiz bırakmayız. Malatya için elimizden gelen her şeyi yaparak ihtiyaç duyulduğu an göreve her zaman hazırız. Listemiz de hazır." ifadesini kullandı.

 

"HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞA HAZIRIM"

Yönetimi başarısız bulduğunu ifade eden Çoban "Takımı küme düşürdüler. Yapılan transferler başarısız. İhtiyaç hasıl olması halinde ben buradayım. Malatya için her türlü fedakârlığa hazırım. Yeni Malatya'yı Süper Lige biz çıkardık. Malatya çocuğumuz gibi. Malatya'nın her zaman Süper Ligde olması lazım." şeklinde konuştu.

 

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP