Bozoğlu ve ekibi, Sinekli’deydi

Bozoğlu ve ekibi, Sinekli’deydi

15.10.2018 09:54:07

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Küçük Sinekli ve Büyük Sinekli mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu başkanlığında İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Köy Komisyon Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile gerçekleştirilen programda Küçük Sinekli ve Büyük Sinekli mahallesinde çat kapı ev, esnaf ve kahvehane ziyaretleri ile mahalle taraması yapıldı.

HER HAFTA İKİ MAHALLE ZİYARET EDİLİYOR
Her hafta iki mahalleyi ziyaret kapsamına alan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyaretlerde çat kapı ev, esnaf ve kahvehane ve muhtarlıklara yaptıkları ziyaretlerle vatandaşların nabzını tutuyor. Mahalle sakinleri ile sohbet ortamında gerçekleşen buluşmalarda sorun ve talepler dinlenerek çözüm üretiliyor.

BOZOĞLU: BİZLERE GÖNÜLLERİNİ AÇAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ
Programa ilişkin paylaşımda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Teşkilat mensuplarımız ile birlikte haftalık mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Küçük Sinekli ve Büyük Sinekli mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle hasbihal ettik. Yaşlısıyla genciyle, esnafıyla, çiftçisiyle bizlere gönüllerini açan bütün mahalle sakinlerimize ve kıymetli muhtarlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP