Bozoğlu, Selimpaşa Battı-Çıktı projesini inceledi

Bozoğlu, Selimpaşa Battı-Çıktı projesini inceledi

11.02.2019 10:41:12

“Silivri'nin kanayan yaralarından biri olan Selimpaşa E5 kavşak sorununu çözüyoruz” diyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İnşallah Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz'ı Silivri'de birinci çıkaracağız ve Silivri 10 yıldır hasretini, özlemini çektiği hizmetlere kavuşacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ihalesi tamamlanarak imalatına başlanılan Selimpaşa battı-çıktı projesini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

PROJENİN İMALATINA BAŞLANDI
İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yıllardır çözülemeyen ve Silivri'nin kanayan yaralarından biri olan Selimpaşa E5 kavşağına yapılacak battı-çıktı projesinin ilk imalat şantiyesini ziyaret ederek bilgi alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Selimpaşa ve Silivri için büyük bir sıkıntın daha ortadan kalkacağını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“SİLİVRİ'Yİ 10 YILDIR HASRETİNİ ÇEKTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ”
“Silivri'mizin çehresini değiştirecek olan Selimpaşa battı-çıktı kavşak düzenlemesinin imalatına başlandı. Bugün teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte imalatı yerinde görmek ve incelemek için şantiyemizi ziyaret ettik. Yaklaşık 50 milyon liraya mal olacak projenin gerçekleşme sürecinde, İlgili tüm altyapı kurumlarına ait mevcut altyapı tesislerinin yeni proje güzergahına göre yeniden tesis edilecek. Silivri-İstanbul istikametinde E-6 yoluna bağlanabilmek için 230 m. uzunluğunda 9 m. genişliğinde tünel metodu ile Battı- Çıktı yapılacak. E-6 Selimpaşa gişelerinden çıkış yapan araçların İstanbul istikametine dönüş yapabilmesi için 110 m. uzunluğunda 10 m. genişliğinde viyadük yapılacak. Silivri-İstanbul istikametinde akıcı sirkülasyon olabilmesi için 500 m. uzunluğunda 32 m. genişliğinde tünel metodu ile Battı Çıktı yapılacak. Ortaköy istikametinden gelen trafiğin E-6 Karayollarına bağlantısını sağlayacak geometrik düzenleme yapılacak.

“SİLİVRİ'YE HİZMETİ SÜSLÜ KELİMELERLE BOŞ LAF ÜRETENLER DEĞİL, SİLİVRİ SEVDASI OLANLAR YAPIYOR”
Metrobüs projesine hazırlık için mevcut yan yollar genişletilecek ve geometrik düzenleme yapılacak. Silivri'ye hizmeti süslü kelimelerle boş laf üretenler değil, Silivri sevdası olanlar yapıyor.
İnşallah Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz'ı Silivri'de birinci çıkaracağız ve Silivri 10 yıldır hasretini, özlemini çektiği hizmetlere kavuşacak.” dedi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki MESAN’ı ziyaret etti
Sonraki » Ustalar iş başında

YORUM YAP