Bozoğlu koltuğunu şehit yakını Elif Şahin’e devretti

Bozoğlu koltuğunu şehit yakını Elif Şahin’e devretti

25.04.2019 11:08:49

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çoğunluğu öksüz ve yetim olan çocukları makamında misafir etti.

Makam odasını da 23 Nisan'a göre süsleten Başkan Bozoğlu, makam koltuğunu ise şehit yakını Elif Şahin'e devretti.

BÜTÜN GAYRETİMİZ SİZE DAHA GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İÇİN
Silivri Atatürk Meydanında düzenlen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmî törenlerinin ardından çoğunluğu öksüz ve yetim çocuklardan oluşan bir gurup öğrenciyi makamında ağırladı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 23 Nisan'a özel süslettiği makam odasında, başkanlık koltuğunu Mardin'de girdiği çatışmada şehit düşen bir Mehmetçiğin yakını olan Piri Mehmet Paşa Okulu öğrencisi 10 yaşındaki Elif Şahin'e devretti. Devir teslim merasiminde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Bugün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız için çok anlamlı bir gün. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere armağan ettiği 23 Nisan aynı zamanda demokrasimizin de temellerinin atıldığı gün. Sizlerin çok iyi bir eğitim alması çok önemli. Vatan ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin zirvesine taşıyacak olan sizlersiniz. Bütün gayretimiz size daha güzel bir gelecek bırakmak için” dedi.

ELİF BAŞKAN BOZOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını temsili olarak devralan Piri Mehmet Paşa Okulu 4. Sınıf öğrencisi Elif Şahin, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na 23 Nisan Bayramı dolayısı ile çocukları unutmayarak makamında misafir ettiği için teşekkür etti. Başkan Elif Şahin bir süre öğrenci arkadaşları ve ilçe teşkilatına gelen misafirlerle sohbet edip ikramlarda bulundu. Program Başkan Bozoğlu'nun öğrencilere hediye takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Haber Merkezi

YORUM YAP