Bozoğlu, derneklerde halkın nabzını tuttu

Bozoğlu, derneklerde halkın nabzını tuttu

28.08.2018 14:11:25

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kurban Bayramında gerçekleştirdiği bir dizi dernek ziyaretinde hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de beklentileri üzerine sohbet etme imkanını değerlendirdi.

Çağdaş Düşünenler Derneği, Ağrılılar Derneği, Ordulular Derneği, Silivri Bayburt Konursulular Derneği, Bayburt Çerçi Köyü Derneği, Manastır Göçmenleri Derneği, Samsunlular Derneği, Karadenizliler Derneği, Tokatlılar Derneği, Öz Zonguldaklılar Derneği, Muş Derneği, Nevşehir Topaç Köyü Derneği Bayramda AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun ziyaret ettiği yerlerdendi. Ekip arkadaşları ile yoğun bir bayram mesaisi gerçekleştiren İlçe Başkanı, halkın nabzını tuttu, talep ve beklentileri üzerine sohbet etme fırsatını da değerlendirmeyi ihmal etmedi.
Dernek ziyaretlerinin ardından Bozoğlu, şu paylaşımda bulundu: “Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte Silivri'miz de faaliyet gösteren hemşeri derneklerimizi ziyaret ederek bayramlaştık. Cennet vatan Türkiye'mizin birçok farklı kültürünü sıladan gurbete taşıyan değerli hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını bir kez daha tebrik ediyor, sağlık mutluluk ve huzur dulu nice bayramlar diliyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP